Karlos nemá peníze? Lela v plavkách za stovku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Karlos nemá peníze? Lela v plavkách za stovku

Lela nakupuje ve výprodeji?
Lela nakupuje ve výprodeji? (Instagram)

Snímek Lely Ceterové (34) z »Kokosova«, thajského resortu Cocoville, rozpálil fanoušky a bez povšimnutí ho nenechala ani zpěvačka Míša Tomešová (32). Vyfotila se ve stejných plavkách jako Lela, a ještě přidala notnou dávku humoru.

Kromě plavek mají obě dámy společné i to, že jsou dvojnásobné matky a skoro stejně staré. Tím to ale končí. Lela je milovnice plastických úprav a majitelka obřích prsou, Míšina ňadra jsou jako lentilky pod kobercem a má ráda přírodní styl. Leliny »kokosáky« nenechaly nikoho chladným a taky rozdělily její instagramovou komunitu. Plastikovou lady totiž fanoušci na sociálních sítích tak zkritizovali, že si zablokovala komentáře.

Karlos Vémola na letišti: Solidní sprcha od Lely

Video se připravuje ...

„Tohle už je moc!“ Nebo: „To je otřesný, na tom není nic krásného,“ pustili se ostře do Lely. Zato Míša bere vše s nadhledem. „Čus Lelo, máme stejný plavky. Akorát já si místo bójek budu muset vzít normálně rukávky, no. Ale zas si je můžu pak pohodlně sundat,“ okomentovala svou a Lelinu fotku zpěvačka. „Hele, každýmu se líbí něco jinýho, to je jasný. Záleží na úhlu pohledu,“ dodala Tomešová a na druhé fotce pěkně vyvalila bříško. „Dělám si legraci hlavně ze sebe, a ne z nikoho jiného,“ prozradila Aha! zpěvačka. I když si Lela potrpí na luxus, tyto plavky ji nestály víc než 599 Kč. Ve výprodeji je teď pořídíte dokonce za 179 Kč.

Novomanželé Vémolovi si zatančili na píseň I Will Always Love You.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marta Kubíková
9. 9. 2023 • 14:14

Ačkoliv ty plavky vypadají jako ze sedmdesátých let, jsou stále hezčí než ona. Je otázkou, zda je nemá oblečené obráceně, nebo zda to nejsou ochranné návleky na parohy

bobrovec
9. 9. 2023 • 13:24

No já umřu smíchy z téhle kreatury co si tuní zadní část, obličej a hrudník a dole nechutné haluxy. Jo jo navrh huj a vespod fuj!!!! To je vypatlaná nána. A sociální plavky za stovku to je gól, když se pořád vytahuje luxusem jako špagát.

Celebrity-chachacha
9. 9. 2023 • 11:27

To je odporný stvoření . A ty hnusný balóny.

Inka
9. 9. 2023 • 06:11

Při pohledu na Karlosovu partnerku člověka napadá, aby na něho nevybafla za rohem.. člověk by odhodil peněženku a utekl ! Každopádně titulek mimo realitu. Není nikdy všechno o penězích, jelikož nejenom plavky z Číny, Aliexpress... ale další spousta kousků oblečení, obuvy i drobnosti do kuchyně jsou zajímavé, praktické a nevšední. Mimochodem, co se podívat na hvězdičky CZ, které v čínských padělcích, tvářících se jako originální modely od kabelek, bot i hadrů , honí parádu...🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.