Drama v přímém přenosu: Rozzuřenou Agátu neuklidnil ani Vincent | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Drama v přímém přenosu: Rozzuřenou Agátu neuklidnil ani Vincent

Agáta dostala zvláštní nabídku
Agáta dostala zvláštní nabídku (Instagram)

Má názor a nebojí se ho použít. Agáta Hanychová (38) se rozhodně neupejpá, zvlášť, když si někdo začne. V nové talk show, kterou má se svým bratrem Vincentem létalo jedno ostré slovo za druhým. 

Nejvíce to odnesla Lulu - vlastním jménem Zdena Černá, která byla v minulosti spojována s Karlosem Vémolou. Agáta totiž dostala zajímavou nabídku od organizace Clash of the Stars, aby si to s ní rozdala v kleci. „Oni chtěli, abych zmlátila tu Lulu,“ říká Agáta v show směrem k Vincentovi. „Počkej, myslíš Lelu?“ optal se jí zmatený bratr. „Ne Lelu, ale Lulu. Lela je manželka Karlose Vémoly. Lulu byla taková ta šlapka od Karlose Vémoly. Počkej, to bych ale asi tady neměla říkat,“ perlila dál Agáta, která moc dobře věděla, že píchla do vosího hnízda. 

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely!

Video se připravuje ...

Netrvalo dlouho a ozvala se samotná "hvězda" sociálních sítí Lulu. „Ještě jednou mi řekni štětko a rozdáme si to v kleci na férovou, pokud z toho nejsi pos*aná, ne jen kecy novinářům. Už jsem to psala Mirkovi,“ ohnila na Instagramu a dodala: „Já budu zápasit s jinou ex Karlose - nechte se překvapit.“ 

Veřejný spor zarmoutil o moderátorku RockRadia Lenku Šenkovou, která pocítila náhlou potřebu se vyjádřit. Bohužel pro ni. Jedovatá slina Aguš ji neminula. „Tohle je všechno taková komedie. Chce se mi ze všech těch našich celebrit blejt!! Komu se dává prostor, z koho si naše generace děti dělá vzor! Zastavte tento odporný humus, kde všichni se jen napadají, kde se všichni pak na sebe veřejně usmívají, kde život je naprosto bez chyby, kde bez silikonu by žádná obyčejná buchta nikoho nezaujala.... Hnusný svět, čeho jsem se to dožila, to mi je fakt líto... Líto. Z této trapné společnosti,“ cituje Šenkovou Expres (patrně záměrně i s chybami). „Napsala leona official s 2 tisíci sledujících a i mě sleduje. Chápu, že s nadváhou se žije blbě,“ dostala od Agáty řádnou sprchu. 

Malou Rózu musel rozdýchávat lékař.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
25. 11. 2023 • 23:10

Jen tak mimochodem - nic ostrého nelétalo. A kdy je plánován druhý díl jejich sourozeneckého klábosení "Taky názor"? Od 8.11. uplynulo dost času. Už nemají co jiného říci?

Eva Dundrová
18. 11. 2023 • 10:17

Paní Lenka Šenková má pravdu. Současné rádoby celebrity opravdu stojí za psí štěk. Když už jsme u psího štěku, Agáta ani žádněho psa u domu nepotřebuje. Všechno si obštěká sama. Na jejím místě bych se bála, že se její děti jednou dozvědí, co jejich maminka "celebritka" kdy psala, říkala a prováděla. Bohužel, hloupý člověk tahle rizika nevnímá, když každou hloupost, co se mu líhne v hlavě troubí do světa. Hlupák neví, že je hloupý. Hloupost, tu vědomostní lze překonat vzděláváním
Ale hlouposti co do inteligence se ani operativně nezbavi. Kdyby svojí hloupostí neustále nebombardovala veřejnost, bylo by mi jí vlastně líto.

Liba Metloková
17. 11. 2023 • 15:24

Její chování svědčí o její nízké inteligenci, kterou projevila i její matka v případě rozvodu a románku nezletilé dcery Korduly. Agáta dává návod svým holčička jak žít na vysoké noze na cizí účet a nevytvářet žádné hodnoty pro společnost. Trapná rodina a ještě to zveřejňují a žijí z toho.

illenne
13. 11. 2023 • 23:36

To co tito sourozenci předvádějí je hodně trapné. Agáta by se měla věnovat dětem a ne se pouštět do podivných projektů. Jediný kdo mi je sympatický je Martin Stropnický, konečně mu došlo, že byl součástí této zvlášť rodiny. Navíc se chová velmi korektně. Veronika Žilková tím vyjádřením, co by měl mít jednou napsáno na náhrobním kameni u veřejnosti dost klesla. Ale to jí nejspíše nedochází.

illenne
13. 11. 2023 • 23:36

To co tito sourozenci předvádějí je hodně trapné. Agáta by se měla věnovat dětem a ne se pouštět do podivných projektů. Jediný kdo mi je sympatický je Martin Stropnický, konečně mu došlo, že byl součástí této zvlášť rodiny. Navíc se chová velmi korektně. Veronika Žilková tím vyjádřením, co by měl mít jednou napsáno na náhrobním kameni u veřejnosti dost klesla. Ale to jí nejspíše nedochází.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.