Žádost o ruku! Agáta i Dopita považují jejich rozchod za chybu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Žádost o ruku! Agáta i Dopita považují jejich rozchod za chybu

Agáta Hanychová a Miroslav Dopita
Agáta Hanychová a Miroslav Dopita (M. Pátek, P. Machan)

„V kartách vidím, že jak Agáta tak Mirek považují jejich rozchod za chybu, tenkrát byli ale oba mladí a neuměli se se situací vyrovnat jinak. Je fajn, že se k sobě vrátili a mohou svoji lásku obnovit v momentě, kdy jsou oba rozumnější a budou tak v určitých situacích jednat jinak, než dřív,“ prozradila vědma Soňa Humlová. Bude veselka?

„Otázku svatby jsem viděla už když byla s Jaromírem Soukupem, myslím, že v jejich vztahu byl moment, kdy by mu na potenciální nabídku k uzavření sňatku kývla. Karty říkají, že žádostí o ruku Mirek nic nezkazí, naopak. Myslím, že Agáta pro rodinu žije, velmi ráda se zase stane něčí manželkou a jde o něco, čím jí i sám Dopita může ukázat, že se změnil a myslí to s Agátou opět vážně,“ domnívá se vědma Soňa Humlová na Expresu.

Agáta o svatbě svého exsnoubence Dopity: Tajná domluva!

Video se připravuje ...

Palestinci vraždí a unášejí! Kadyrov chce zrušit volby v Rusku. A Soukup žene k soudu Agátu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
9. 11. 2023 • 10:17

V době, kdy se Dopita od Agáty odstěhoval, by jí měl žádat o ruku? Přece kdyby jejich vztah byl tak úžasný, kdyby byli opravdová, perspektivní rodina, tak by nikam neodcházel.
A aby si Agáta vzala za právoplatného manžela někoho, kdo nemá práci a má dluhy a vyživovací povinnost k prvorozenému synovi, z něčeho takového jí snad podezírat nebudeme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.