Agáta za úplnou k*ávu: Utajený rozchod s Dopitou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Agáta za úplnou k*ávu: Utajený rozchod s Dopitou

Agáta s Kryšpínem a Mirkem Dopitou.
Agáta s Kryšpínem a Mirkem Dopitou. (archiv Blesku)

Není to tak dávno, co Agáta Hanychová (38) vysvětlovala absenci snímků s Mirkem Dopitou (39) na sítích s tím, že nechce nikomu ubližovat a že na rodinné fotografie zřídila jiný účet. Jenže, teď se zdá, že šlo pouze o výmluvu, v kuloárech se proslýchá, že už jí vztah s Mírou dávno ztroskotal...

„Agáta si začíná už pomalu připravovat půdu pro zpátečku, protože cítí, že udělala velkou chybu s tím návratem. Teď akorát neví, jak to udělat, aby nebyla u lidí za úplnou krávu,“ potvrdil Expresu informátor, který má patřit mezi blízké přátele Agáty.

Malou Rózu musel rozdýchávat lékař.

Video se připravuje ...

„Agáta ho vystěhovala a přemýšlí, jak z toho mediálně ven. Pochopila, že udělala chybu. Je to podivný vztah, který nedává žádnou logiku,“ dodal zdroj, který si samozřejmě nepřál být jmenován. 

Sama Hanychová se snaží zprávy podobného typu vyvracet a odkazuje na profil Agata Family. Jenže na něm od října, kdy se začaly objevovat první zprávy o krachu vztahu, nic nepřibylo. 

„Podle všech indícií už spolu vlastně ani nejsou. Navíc skončil i jejich údajný profesní vztah. Mirek jí měl pomáhat s Instagramem, ale to Agáta rychle vzdala, protože pochopila, že to Dopita se sociálními sítěmi prostě vůbec neumí. To jejich focení na veřejnosti je akorát divadlo, které brzy skončí,“ míní také zdroj. 

Speciál letí pro Čechy do Izraele. Bude Fico premiér? A Soukup připraven na výhradní péči o dceru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.