Jedině za peníze! Agáta se nelítostně pustila do Soukupa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Jedině za peníze! Agáta se nelítostně pustila do Soukupa

Ve shodě už byli. Ale už je všechno zase jinak
Ve shodě už byli. Ale už je všechno zase jinak (archiv Blesku)

Jak blízko k sobě mají láska a nenávist... Bývalí partneři Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54) se nemůžou už snad ani cítit. Zatímco Soukup zachovává jakž-takž dekórum, v Agátě to vře. Na otci své dcerky Rozárky nenechá nit suchou.

Už několikrát se objevily zprávy, že je televize Barrandov v existenčních problémech, Soukup má být podle některých informací zadlužený až na půdu a mají to prý odnášet zaměstnanci, kteří nedostávají za svou práci zaplaceno i několik měsíců. Realitu nyní potvrdila i influencerka Agáta, která neváhala Soukupa rozmáznout v jednom ze svých živých vstupů na Instagramu. 

Agáta Jaromíra Soukupa: Vysílat budeme, dokud budeme spolu!

Video se připravuje ...

Jedna z fanynek se jí totiž poněkud nešťastně zeptala, zda se někdy vrátí k natáčení barrandovského pořadu Holčičky, načež dostala ráznou odpověď: „Holčičky nebudou. Protože to bylo na televizi Barrandov a tam já opravdu teď natáčet nebudu. Já navíc ráda pracuji za peníze,“  vystřelila ze sebe. 

Zda má Soukup problémy s placením i ve svém osobním životě, se ukáže velmi brzy. Agátu i Jaromíra totiž čeká v dohledné době soud o opatrovnictví Rozárky, jehož součástí byl měla být i výměra výše výživného, pakliže si tedy Soukup neprosadí střídavou péči, o kterou projevil zájem... 

Zamilovaná Agáta Hanychová: Z nové lásky jsem nadšená! Co říká o Soukupovi?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
coudy jrt
12. 11. 2023 • 06:59

Trapný koňský ksicht šlapky.

Růžena Janouchová
10. 11. 2023 • 14:52

Už je trapná pořád se oní píše to je hrůza. Něco veselého pište a né pořád onich.

Dianthos
9. 11. 2023 • 10:39

Kde jste přišla na Vodnáře? Soukup je narozený v Rybách. Jinak jeho dluhy jsou mnohem menší, než jeho majetek. Ten byl odhadován na 4 miliardy a dluhy měl v řádech statisíců milionů, když ho Agáta ulovila.
Pak věci nabraly rychlý spád a jistě to pro ni byla velká deziluze.
Záležitosti spojené se ztrátou značné části Soukupova majetku se uzavřely těsně před odjezdem do Španělska. Jaký div, že už se Agáta nemohla dočkat návratu a hned ukončila vztah.
I Kryšpín bude hezký. Je podobný Dopitovi.

Majka Kutova
8. 11. 2023 • 13:04

Že jí to se Soukupem nevyjde, jsem věděla od začátku.. On je ve znamení vodnáře a to je nejlakotnější znamení ze všech a když tomu přidáme ty jeho dluhy a starobu, tak se jí divím, že vůbec do takového vztahu šla, ale za mlada byl fešák, tak aspoň snad jedno její dítě bude trochu hezké🥶

Jiří Sikmund
7. 11. 2023 • 19:31

Zase se lituje..... nemá soukromí život.Tak zalez a nevystavuj se několikrát denně v bulváru a nebudou si tě lidi všímat!!!! A lidi nejsou na tebe zvědaví...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.