Soukup ve společnosti s novou láskou? Svědectví mluví za vše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Soukup ve společnosti s novou láskou? Svědectví mluví za vše

Agáta věří, že se svým ex najde společnou řeč
Agáta věří, že se svým ex najde společnou řeč (archiv Blesku)

Zatímco Agáta Hanychová (38) po rozchodu s otcem své dcery Rozárky nezůstala dlouho na ocet a zakotvila v náruči Mirka Dopity (39), sám Jaromír Soukup (54) se užíral smutkem a samotou. Tomu je ale možná nyní konec!

Soukup, který dělá první - poslední, aby rozchodem rodičů co nejméně trpěla jeho Rozárka, se objevil po delší době ve společnosti. A ne sám! Garde mu dělala neznámá žena, kterou s šéfem Barrandova zvěčnili fotografové. 

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

Fotky neunikly ani pozornému oku Agáty, ta je okamžitě nasdílela na Instagram a k příspěvku připsala vševypovídající „hurá“. Je patrné, že by Jaromírovi novou známost přála, možná, že by se celá situace uklidnila a bývalí partneři by pak ohledně péče o dceru našli společnou rozumnou řeč. To ostatně radí i přední psycholog Jeroným Klimeš. 

„V tomto případě doporučuji, aby se dva rozešlí partneři k sobě chovali jako sousedé. Jde o vstřícnost gest. Zkrátka k sousedům se také chováme tak, aby se udržovaly dlouhodobě bezproblémové vztahy. Předpoklad, že jednání expartnerů v takovém případě by mělo přerůst v nějaké kamarádství, tu není, ale co je potřeba, aby jednání s ohledem na společné dítě zůstalo v korektních sousedských vztazích,“ rozpovídal se odborník pro Život v Česku. 

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
19. 11. 2023 • 12:13

"Zloduh" nauč se pravopis a pak teprve svá moudra piš veřejně!!!

zloduh
29. 10. 2023 • 11:51

Hanychová to prvotřídní zlatokopka a divým se Soukopovi že oni vůbec zakopl s tím musel počítat jí jde jenom o prachy a pokud má jako že jo majetek tak asi dopadne blbě což je škoda nadřel se dost vtv a ted bude muset platit tythle nádheře....A Žilková by se měla stidět za to co porodila hnus....zlodějku a chamtívýo mamar

jaja03
29. 10. 2023 • 02:57

Co vlastně tato žena ještě chce,dělá svým dětem jen ostudu a měla by se léčit.

safinka59
28. 10. 2023 • 06:08

Lidé se schází, rozcházejí... některé ženy rodí jako hrušky každý rok bez rozdílu komu a proč, některé jsou zodpovědné a mají to v hlavě srovnané. Potkám chlapa bez rozdílu, zda v lepší společnosti, nebo hospodě nejnižší kategorie, otěhotním... ono to nevyjde, tak scénář opakuju a když je těch dětí více nadávám, že stát nepomůže ! Agáta je vlastně prototyp samoživitelky, kterých dle statistik přibývá bez rozdílu, zda je vztah dlouhodobý, nebo žena pořád jede v režimu * hledá se táta *. Všeobecně však samotný pojem samoživitelka vyvolává v mnohých pocit lítosti, snaze pomáhat a odsoudit společnost ,že málo nabízí. Každopádně Agáta nepatří k těm, které na sociálních sítích a v médiích pláčou, že nemají na jídlo, bydlení a základní potřeby, ale nastavila zrcadlo těm, které aniž by byly finančně zaopatřené, aniž by byla jistota trvalého bydlení a zaměstnání, přesto rodí na potkání... názorně to ukazuje pořad Výměna manželek, kde ze 75% tyto tzv. samoživitelky s několika dětmi žijí na hranici bídy s druhem, se kterým jsou happy a free s pivem a cigaretou, ale v lednici bída, chlad a prázdno...bez zubů, základních hygienických návyků a téměř všechny pořád bez práce, jelikož jsou opět na mateřské ! Další kategorie jsou svobodné ženy/ matky, které mají životní standard, létají na dovolené a stálého partnera, otce dítěte... ale zneužívají systém , který nabízí v kolonce * samoživitelky * výhody spojené s pobíráním dávek a příspěvků.
Jednoduše dochází ke zneužívání, lhaní...
A na základě těchto informací jsme informováni, že počet samoživitelek stoupá a musí se tomu věnovat větší pozornost.
A kdo je na konci tohoto nezodpovědného životního stylu víme. Děti ! Ty děti, které nemůžou za to, že jejich matka je morální troska !
Žijeme ve třetím tisíciletí, nabízí se spousta možností ochrany, když už ženu svědí rozkrok, proto se ptám, proč ?! Proč to těm človíčkům děláte, když máte holé zadky ?!
Agáta dá dětem určitě všechno za všech okolností a strádat nebudou. Ale nez

Aktros
27. 10. 2023 • 19:17

A koho to ještě zajímá 🤔

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.