Hanychová totálně na dně: Rozchod Agátu vyšel hodně draho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Hanychová totálně na dně: Rozchod Agátu vyšel hodně draho

Agáta promluvila o traumatech z předešlých vztahů
Agáta promluvila o traumatech z předešlých vztahů (Aha! – David Kundrát)

Budí dojem bojovnice, ale nemá zas tak tvrdou skořápku. I Agáta Hanychová (38) se zařadila mezi ženy, které hledají odpověď na své neúspěchy pod dohledem psychoterapeuta. A ne za málo... Sezení přijdou bezmála na sto tisíc.

Ačkoli nyní vypadá Hanychová po boku svého staronového přítele Mirka Dopity (39) poměrně šťastně a vyrovnaně, předchozí nevydařené vztahy jí zanechaly jizvy na duši a ty je potřeba vyléčit. I to je jeden z důvodů, proč se Agáta rozhodla spolupracovat se renomovanou specialistkou na vztahy Evelínou Hettnerovou a při té příležitosti s ní a procesem její práce seznámila i „holčičky“.

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely!

Video se připravuje ...

„Já se u tebe teď cítím líp, než když jsi byla se svým předchozím partnerem, nebudu říkat s kým, prostě jsi taková uvolněnější. Když jsi byla na Barrandově, tak jsi mi říkala, je mi hrozně blbě a byla jsi v hrozné křeči,“ cituje terapeutku TN.cz. Hettnerová tak jasně poukázala na to, že Agáta po boku Jaromíra Soukupa (54) viditelně nebyla příliš šťastná. „Teď máš chlapa, se kterým ti to asi funguje. Já na tom mám čich,“ pokračovala dále Hettnerová s tím, že po boku Dopity Agi zase září. 

„Já jsem chtěla klid a mám klid. Chtěla jsem se smát a směju se,“ odvětila na to Agáta a sarkasticky dodala: „Myslíš si, že nám to vydrží? Na nás jsou teď vypsané i sázky, jestli se vezmeme. Jsou tam tři procenta, že se vezmeme v roce 2024. No a 100 procent výhry je slíbené za to, když si vezmu Jaromíra Soukupa, takže tomu nikdo nevěří...“ 

Malou Rózu musel rozdýchávat lékař.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.