Samoživitelka Hanychová: Roztáčí peníze od Soukupa? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Samoživitelka Hanychová: Roztáčí peníze od Soukupa?

Agáta Hanychová nakoupila - a hned to schytala
Agáta Hanychová nakoupila - a hned to schytala (Instagram)

Jako matka samoživitelka se ráda pasuje do role úsporné hospodyňky. Po posledním příspěvku na Instagramu však veřejnost nabyla podezření, že Agáta Hanychová (38) hluboko do kapsy rozhodně nemá. 

Pro někoho rozpočet na dva týdny, pro Hanychovou jeden běžný nákup. Influencerka se svými sledujícími sdílela dvě tašky potravin, které pořídila za čtvrtinu průměrného platu běžného Čecha. K příspěvku ještě připsala: „Jako tohle za 6 tisíc a přitom vše v akci... šílený.“ 

Malou Rózu musel rozdýchávat lékař

Video se připravuje ...

Těžko říct, co se ve dvou igelitových taškách  nacházelo. Z položek, které však vyčuhovaly ven, bylo zřejmé, že jde o běžné potraviny, například o okurku, bagetu, ledový salát, pribiňáčky apod. Podle odhadů lze takový běžný nákup pořídit do dvou tisíc korun včetně masa. 

Zda se na dně tašky nepovaloval kaviár z pravého jesetera, či Agáta koupila prémiové steaky plemene wagyu, kdy se jedna porce může vyšplhat skutečně k tisícikoruně, nevíme, nicméně nad koncovou cenou nákupu, který se s přehledem vešel do dvou tašek, zůstává rozum stát. 

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.