Zlatokopka Hanychová? Vztah se Soukupem vyčíslen | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zlatokopka Hanychová? Vztah se Soukupem vyčíslen

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová
Jaromír Soukup a Agáta Hanychová  (profimedia.cz)

Udělat si dítě s člověkem, který se podle žebříčků zařadil mezi nejbohatší muže republiky, se jeví jako promyšlený plán, jak si zařídit bezproblémový život. Část veřejnosti proto Agátu Hanychovou (38) pasovala do role zlatokopky. Jenže pravda je úplně někde jinde. 

Pro někoho jasný kalkul, pro Agátu jen další z nevydařených pokusů žít rodinný sen. Co se výběru partnerů týče, nemá influencerka, bohužel, příliš šťastnou ruku. V otevřené zpovědi eXtra.cz přiznala, že od žádného z partnerů tučné částky nikdy neinkasovala. Naopak. Řada z nich jí má co vracet. 

Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...

„Zatím se mi teda moc nepoštěstilo, že by mi někdo třeba něco koupil. Jakože opravdu nic, já jsem si všechno koupila sama,“ tvrdí Agáta, která se jako maminka tří dětí musí pořádně otáčet, aby uživila rodinu. I ona moc dobře zná svíravý strach z finanční tísně, musí šetřit. „Je to tak, že netopíš, zhasínáš, netopíš na plnej kotel, Róza nosí oblečení po Mie. Prostě šetříš, kde se dá, a to já jsem vlastně v uvozovkách na mateřský a všechny holky dobře vědí, kolik je mateřská, ale já jsem měla to štěstí, že jsem si vždycky dokázala nějak vydělat,“ přibližuje. „Když mi třeba skončí Instagram, tak nevím co budu dělat. Mám něco ušetřenýho, ale je to vlastně permanentní stres, ale já vím, že kdyby se cokoliv dělo, tak já klidně nastoupím do sámošky a ty děti uživím,“ je skálopevně přesvědčená. 

Naznačila také, že je spíš ona tou, která partnerům zvyšuje zisk. „Vždycky, když si najdu nějakého muže, tak mu svým Instagramem většinou dost pomůžu. Myslím, že jsem Jaromíra Soukupa velmi zlidštila. Lidi ho začali brát normálně a je pravda, že na Instagramu, protože to je taková platforma, ukazuju realitu na sobě, kdy já jsem uplakaná, já jsem nešťastná, ale těm mužům na Instagramu vlastně hrozně pomáhám,“ vyjádřila se na adresu svého ex.

Agáta Jaromíra Soukupa: Vysílat budeme, dokud budeme spolu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.