Soukup nemůže jinak: Radikální krok kvůli dceři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Soukup nemůže jinak: Radikální krok kvůli dceři

Podnikatel Soukup nemá zrovna šťastné období
Podnikatel Soukup nemá zrovna šťastné období (CNC_Martin Hykl)

Situace mezi oběma bývalými partnery se přiostřuje a vypadá to, že se na lepší časy jen tak neblýskne! Naopak. Kroky Agáty Hanychové (38) a Jaromíra Soukupa (54) jasně vědou k soudu. 

„Dostali se do situace, kdy se neshodnou ani na tom, jestli je den nebo noc. Když si předávají dceru, tak by se napětí dalo krájet,“ popisuje dramatickou situaci svědek blízký páru. 

Jaromírovi nejvíce vadí, že rozchodem trpí Rozárka, obává se také, že se jednoho dne dostane ke všem informacím, i z toho důvodu zachovává dekorum a též svou expartnerku Agátu požádal, aby chránila její soukromí. To však Agáta příliš nerespektuje a Rozárku nadále ukazuje na sociálních sítích. 

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

„Je to pro mne celé zklamání. Několikaměsíční miminko je štěstí a dar. Má mámu i tátu a oba jsou odpovědní za jeho život stejně. Oba jsou povinni se o něj starat. To je právo i povinnost současně. Nějaké nálady a nestálost rodičů jsou nezodpovědné. Rozchodem rodičů je vždy nejvíce postiženo dítě, zvláště takto maličké,“ nechal se Soukup slyšet. 

„Je fakt, že zveřejňování fotografií Rozárky v souvislosti s naším rozchodem mi vadí. Jednou to bude číst a má právo na soukromí. Okolnosti rozchodu a mediální pozornost s ním spojená jsou pro ni zlé. Má právo se sama rozhodnout, zda chce nebo nechce být mediálně známá. Okolnosti rozchodu rodičů se jí jistě nebudou číst příjemně. To rozhodnutí ve věku 5 měsíců udělat nemůže,“ doplnil také Expresu. 

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.