Utajené pozadí vztahu Hanychové a Dopity: ŽÁRLIVOST A VZTEK | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Utajené pozadí vztahu Hanychové a Dopity: ŽÁRLIVOST A VZTEK

Agáta Hanychová a Mirek Dopita opět tvoří pár.
Agáta Hanychová a Mirek Dopita opět tvoří pár. (Instagram)

Konec mlžení. Agáta Hanychová (38) potvrdila vztah s Mirkem Dopitou (39). Ke své staré lásce, se kterou má syna Kryšpína (12), se tak vrátila po dvanácti letech. Má to ale háček...

„Ano jsme spolu a dál to nebudeme rozebírat,“ vyjádřila se Agáta k četným dotazům na sítích, zda mezi ní a Dopitou není náhodou něco víc než přátelství, což se začalo řešit ihned poté, co se Dopita přesunul do Agátina domu. 

SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být na oko, ale pak jsme se do sebe zabouchli

Video se připravuje ...

Bývalí partneři spolu nikdy nezpřetrhali vazby, Agáta se dokonce opakovaně vyjádřila, že s Mirkem, jakožto tatínkem, je spokojená nejvíce. „S Kubou je to nahoru a dolů. S Jaromírem je to momentálně dole. Nám pomohlo, že jsi byl dlouho pryč,“ podotkla také Agáta v živém vysílání. 

Z návratu táty má samozřejmě největší radost Kryšpín, s Miou, kterou má influencerka s Jakubem Prachařem, je to prý trochu horší. „Mia na Mirka žárlí a ptala se mě, jestli s námi bude bydlet i Jakub,“ naznačila Agáta, potvrdila však, že Mia Dopitu dobře zná a mají spolu dobrý vztah. 

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.