Krainová se rozjela! Agáto, Ornello těšte se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krainová se rozjela! Agáto, Ornello těšte se!

Válka rivalek neutichá
Válka rivalek neutichá (archiv Blesku)

Kdykoli si tyhle mohou vjet do vlasů, neváhají! A to, že tak činí skrze média a sociální sítě, kde mohou do svého vyřizování účtů vtáhnout širší veřejnost, jen vítají. Nestárnoucí modelka Simona Krainová (50) si na účet mladší Ornelly Koktové (29) a Agáty Hanychové (38) neváhala odplivnout ani na představení svého kalendáře...

Rivalita mezi Krainovou a Hanychovou není v českém mediálním rybníčku ničím novým. Už dávno nejde jen o Hudlera, obě modelky soupěří o to, kdo je víc. Dívčí válku v posledních dnech rozdmýchaly Simoniny aktivity na erotické platformě OnlyFans, což Agáta ohodnotila jako krok, který k modelce vzhledem k jejímu věku a s ohledem na děti nesluší. A to samozřejmě nezůstalo bez odezvy. Agáta se okamžitě dozvěděla, že je neschopná si udržet rodinu - nejen od Simony, ale i od jejího manžela, Karla Vágnera, který za Simonou vždy a za všech okolností stojí. 

Simona Krainová křtila svůj žhavý kalendář: Šla z náruče do náruče! Manžel jen koukal

Video se připravuje ...

„Já si myslím, že by konečně měla dostat facku, aby se probrala a začala se věnovat dětem. Měla by se věnovat rodině a své upadající kariéře a přestat se starat o druhé,” nechala se Krainová slyšet na účet Agáty pro eXtra.cz. 

Ještě víc pak modelku rozlítil fakt, že se Agáty zastala její kamarádka Ornella Koktová. Není proto divu, že na představení hambatého kalendáře Krainové to od Simony schytaly obě. „To nejsou žádné celebrity,“ vyjádřila se Krainová na jejich adresu. 

Simona Krainová odhalila zákulisí focení sexy kalendáře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
safinka59
10. 10. 2023 • 04:01

Ornella musela do Výměny manželek, aby měl Kokta zpátky za nové zuby a malinko si finančně polepšili...a bohužel, to její obtloustlé a vytahané tělo 🤣 ...
Agáta rodí jako hruška kdyby to šlo, tak každý rok, co možno každému a za všech okolností...🤣 Otáčí každou korunu a netají se tím, že peníze chybí...
Simona má pevný vztah, dva krásné syny, pořád si dokáže na sebe vydělat, cvičí...👍 má pravdu když říká, že ty dvě si mají hledět svého.
Každopádně, než kritizovat a dehonestovat by měly raději začít něco se sebou dělat a nemusely by hloupě komentovat. Vždyť je to pouze a jenom závist !
Mimochodem, upřímně ? Která žena by nechtěla vypadat jak Simona ?

zuzakirsch
9. 10. 2023 • 20:56

Evidentně jí prašule z Onlyfans zvedly sebevědomí. Normálně by byla zalezlá a mlčela.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.