Pravda o manželství Krainové a Vágnera: Chtěla to úplně jinak | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pravda o manželství Krainové a Vágnera: Chtěla to úplně jinak

Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem.
Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem. (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Modelka Simona Krainová (50) je už 13 let šťastně vdaná za podnikatele Karla Vágnera ml. (47). Její první láska to ale rozhodně nebyla. Blondýnka si musela projít mnoha zklamáními.

Její první vážnější vztah byl s bohémem Bořkem Slezáčkem (56). I když ji před ním varovala její dlouholetá kamarádka Dara Rolins (50), Simona si nedala říct. Dva roky po svatbě Krainová sundala růžové brýle a došlo jí, že s Bořkem chtějí od života oba dva něco jiného.  Poté měla románek s Turkem Alpem, tam to údajně skončilo kvůli vzdálenosti. Od té doby byla dlouhou dobu sama, dokud se neobjevil hokejista Jiří Hudler (39). Po dvou letech ale Simona odhalila jeho nevěru s placenými prostitutkami, z čehož tehdy vznikl velký skandál.

Andrea Verešová o Krainové a jejím OnlyFans: Také jsem o tom přemýšlela! 

Video se připravuje ...

Až čtvrtý vztah byl pro Krainovou tím osudovým. Když poznala Karla Vánera ml., zalíbil se jí. Po roce známosti s ním otěhotněla a v roce 2010 se odehrála komorní svatba na Staroměststké radnici v Praze. Modelka přiznala, že chtěla syna přivést do úplné rodiny. Svatbu si přitom přála úplně jinou, ale bohužel musela být hodně narychlo. S Karlem nyní řeší, že si svůj den vynahradí a uspořádají si svatbu podle svého gusta, aby si ji užila i Simona. Tehdy na své veselce totiž nemohla pít.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Pavlovo váhání nad důchody, nákupy v Polsku a platba za nahou Krainovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jaja1973
18. 9. 2023 • 16:35

Chudatko , to bola nanič svadba, keď sa nemohla opiť. Treba si to vynahradiť

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.