Krainová drsně o Hanychové: Měla by dostat facku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krainová drsně o Hanychové: Měla by dostat facku

Vágner se opřel do Hanychové.
Vágner se opřel do Hanychové. (archiv Blesku)

Mezi těmito dvěma nebude nikdy klid. Modelky Hanychová a Krainová si už pěknou řádku let posílají skrze média ostré vzkazy. Na řadě teď byla Simona - nebo si to alespoň myslí - a na Agátě rozhodně nenechala nit suchou.

Nový spor se rozhořel krátce poté, co Krainová oznámila přesun na stránku se sexuálním podtextem OnlyFans, kde publikuje svoje akty. Na to konto se vyjádřila Agáta ve smyslu, že to dámám jejího věku a postavení nepřísluší.

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...

Netrvalo dlouho a do celého antré se zapojil i Simonin manžel Karel Vágner. Zaútočil na to nejcitlivější téma - rozchod Agáty s Jaromírem Soukupem (54). „Musím zareagovat na paní Hanychovou, Prachařovou, nebo jak si teď aktuálně říká. Za dvacet let se nikam neposunula, nic nevytvořila, nic racionálního, nic úspěšného, neuspěla v byznysu, ani v zábavním průmyslu. Ano, něco přece jen dokázala, je největší sběratelkou milenců a tatínků svých dětí, a k tomu jí gratulujeme,“ cituje jeho vyjádření Blesk.

Influencerka, která zůstala sama na výchovu tří dětí, našla zastání mezi fanoušky, ti se vyjádřili, že to Vágner dost přehnal. Síma to tak ale evidentně nevnímá. „Já si myslím, že ten jeho komentář byl příliš jemný. Po tom všem, co ona vykřikuje do světa, všechno komentuje. Já si myslím, že když by truchlila nad svým zkaženým, zpackaným vztahem, tak by neměla čas komentovat ostatní životy,” rýpla si do Agáty skrze eXtra.cz a dodala: „Já si myslím, že by konečně měla dostat facku, aby se probrala a začala se věnovat dětem. Měla by se věnovat rodině a své upadající kariéře a přestat se starat o druhé...”

Těžko říct, jestli se někdy situace mezi modelkami, které před lety rozkmotřil boj o srdce hokejisty Jiřího Hudlera, vůbec někdy uklidní. Všem by ale patrně prospělo, kdyby si šli po svých.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AHel
12. 9. 2023 • 13:44

obě stejné primitivky...

ja01
12. 9. 2023 • 13:08

Lidský odpad se naváží do lidského odpadu. Co víc k tomu dodat?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.