Drsná stopka pro Krainovou: Nelítostný verdikt lékaře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Drsná stopka pro Krainovou: Nelítostný verdikt lékaře!

Simona Krainová si na fotkách něco zapomněla.
Simona Krainová si na fotkách něco zapomněla. (Instagram)

Není tajemstvím, že modelka Simona Krainová (50) vždy pečovala o svůj zevnějšek. Držela striktní diety a denně se hýbala, aby vypadala k světu. S tímhle vším ale musela skončit, protože si od lékaře vyslechla krutý verdikt.

Blondýnka je milovnicí běhu, denně zvládla uběhnout klidně i přes 10 kilometrů. Nakonec si ale tímhle svým koníčkem přivodila zlomeninu nohy. „Mám ji zlomenou po sedmi letech, bylo mi řečeno, že si mám nohu nechat dát do sádry. Já utekla, mně nikdo nohu do sádry nedá," svěřila se modelka pro Super.cz.

Léčba zlomeniny vyžaduje především klid a odpočinek. Tato slova ale Simona nezná, takže pro ni bylo těžké se s nimi sžít. „6 týdnů bez pohybu a přísné diety. Naopak, cpala jsem se z deprese vším, co mi přišlo pod ruku. Únavová zlomenina a můj fyzioterapeut mi dal jasná pravidla. Holka, zpomal, ideálně zastav, vysvětlila modelka. Jak se tento režim podepsal na její postavě?

Simona Krainová po třech dnech ve Varech: Padám únavou!

Video se připravuje ...

„Bála jsem se, jak bude moje tělo reagovat na takovou změnu. Naštěstí se nic moc nezměnilo. No, možná kilo dvě navíc,“ dodala Krainová, která už se začíná pomalu vracet ke svému aktivnímu životnímu stylu. Fyzioterapeut jí zatím povolil pouze plavání, ale lepší než nic.

Smutná Simona Krainová (50): Doběhala jsem! Mám zákaz!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
11. 9. 2023 • 17:46

Hnusný jsi ty svými výrazy.Říká ti něco slušnost i když máš jiný názor?.Tak jak ty jednají jenom zbabělci,skrývající se za anonymitu!

Jaroslav Vašíček
11. 9. 2023 • 17:41

Inko,plně s vámi souhlaím! Jarda

Uživatel_5584341
8. 8. 2023 • 16:25

Mně by spiš zajímalo,jak utíkala s tou zlomenou nohou,když ji jí chtěli dát do té sádry

miroslava13
8. 8. 2023 • 12:10

stará bréca, která nikoho nezajímá. Už neví, jak na sebe upozornit.

Inka
8. 8. 2023 • 06:22

Jakmile je na pořadu Simona Krainová, pouze a jenom dehonestace ! Ptám se, proč ?! Co komu vadí ?! Že má pevné manželství, že je skvělá máma, že není opředená skandály ? Opravdu je vaše averze tak velká, že nevidíte směšné, až komické všechny další figurky, které v branži nic nedokázaly a nechají se kolébat pod slovem celebrity ? Umělé, nepřirozeně napíchané botoxem, při rozhovorech s IQ houpacího koně ? Zde je problém zamindrákovaných žen, které si nemůžou dovolit luxus, nemají na vylepšení pleti, nejsou schopny se sobě věnovat a raději sedí u TV, nebo se cpou dortíky...a nedej bože, aby kdokoliv vypadal dobře 🤣...lidičky, stačí málo ! Být šťastná, neztrácet úsměv, nezávidět a žít bez jakýchkoliv negativních emocí. A pak budete krásné i při nějakém tom kile navíc.
A pánové, myslíte že když si žena večer uléhá vedle smradlavého popelníku a piva, že je to sexy ?
Nechte Simonu i další ostatní, žijte svůj život a vězte, pochválit není urážka, ale posun o level výše.
Simona bude krásná padesátnice a jak se říká, přej a bude ti přáno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.