Ostrá přestřelka Krainové a Štikové: Oteklá, umaštěná nula! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ostrá přestřelka Krainové a Štikové: Oteklá, umaštěná nula!

Dámy si vjely do vlasů.
Dámy si vjely do vlasů. (koláž Ahaonline.cz)

Ani jedna se nestydí odhalit své tělo před fotoaparátem, modelka Simona Krainová (50) ale posunula svou odvahu na vyšší úroveň a založila si účet na platformě OnlyFans, kde uživatelé sdílí především erotický obsah. Tato informace neunikla Monice Binias (dříve Štikové, 51), jež se též nezdráhá postavit před objektiv s minimem látky na sobě. Jisté hranice by ovšem nepřekročila a Simoně to dala jasně najevo.

Matka klanu Štik tráví nejvíce času mimo Českou republiku. S manželem, hokejistou Petrem (26), žije již několik let v Německu. Krom několika málo veřejných výměn názorů s dcerou Ornellou už vody českého showbyznysu příliš nečeří a ke žhavým kauzám se téměř nevyjadřuje. Pár poznámek na účet Simony Krainové si však odpustit nemohla. Jak informoval server eXtra.cz, podle Moniky je založení účtu na erotické platformě absolutním dnem.

Ačkoli Krainová počítala s tím, že sdílení odvážnějších snímků na nechvalně proslulé platformě nebude všem po chuti, pro ostrá slova nejde v případě nevyžádané kritiky daleko. A tak si na bývalé hvězdě reality show Štiky pořádně smlsnula. „Nejvíc mě baví vyjádření éčkových, oteklých, umaštěných nul,“ kopla si do Moniky Binias česká topmodelka.

Andrea Verešová o Krainové a jejím OnlyFans: Také jsem o tom přemýšlela!

Video se připravuje ...

Zastání našla i u svého manžela, podnikatele Karla Vágnera ml. (47), jenž slova své manželky ještě několikrát podtrhl. „Tato nevkusná rodina, co tu špiní mediální prostor a dělá hanbu už 15 roků, promluvila,” doplnil podnikatel Krainovou. Když se do sebe pustí dvě temperamentní plavovlásky, oheň na střeše je zaručený.

Z vrácené rány se Monika záhy vzpamatovala a své nové vyjádření sdílela na serveru ŽivotvČesku.cz. „Mně nějaká Krainová je úplně u zadku. Je mi úplně jedno, co tyhle postavy dělají. Jestli její manžel vydělává, nevydělá, jestli je úspěšný, neúspěšný… Já jsem chtěla svým vyjádřením říct, že dívky, slečny, ženy od rodin, aby si nemyslely, že tohle je nová forma, která je akceptovatelná. To je všechno. Mě nějaká Krainová je jinak úplně jedno,”  dodala ostře Monika Binias. 



Přečtěte si
Sýkorka Borka
3. 9. 2023 • 13:57

Myslím,že Ornella hanbu nerobí. Je to šikovná mladá žena. Naozaj šikovná...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.