Matka Koktové zuří kvůli Výměně! Drsná slova na účet Ornelly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Matka Koktové zuří kvůli Výměně! Drsná slova na účet Ornelly

Výměna manželek měla hořký dojezd
Výměna manželek měla hořký dojezd (Archiv)

Televize Nova odvysílala očekávaný díl VIP Výměny manželek, které se tentokrát zúčastnila influencerka Ornella Koktová (30) se svou rodinou. Zatímco diváci tento díl hodnotí pozitivně a shodují se, že je nejstarší dcera Moniky Binias (50, dříve Štikové) mile překvapila, její maminka je zcela opačného názoru.

Na Ornellu ve Výměně čekala pořádná výzva. Na 10 dní se stala pomocnou sílou v restauraci, kde kmitala od rána do večera. Někteří diváci čekali na to, že se do povinností nebude dvakrát hrnout, tím spíše je pak překvapila svou pracovitostí a klidnou povahou, které vystřídaly dávnou prostořekost a provokaci.

V ostře sledovaném dílu došlo i na slzy, a to když se Ornella rozpovídala o svém dospívání a rodičích. O těch mimo jiné řekla, že měli špatně nastavené priority. „Podle mě ti rodiče do teď nepochopili, že nejcennější komodita je čas. A ta rodina. Oni to nepochopili, oni si furt myslí, že prachy jsou nejvíc,“ prozradila v emotivním proslovu Koktová.

Reakce maminky Moniky na sebe nenechala dlouho čekat. Ačkoli si díl s dcerou sama nepustila, Ornellina slova se k ní donesla. „Ornella je velký Hans Christian Andersen. Ale baví mě, že Výměna manželek nebyla o výměně manželek, ale o mně. (…) Dá se dohledat, že jsem byla Ornelle oporou přesně do doby, kdy to potřebovala a získala Pepu Koktu. Když mě nepotřebovala, tak se její zájem zmenšoval,“ sdělila Binias serveru Super.cz.

Ornella Koktová ve Výměně manželek prozradí děsivé detaily rodinných vztahů

Video se připravuje ...

Nejvíce se Monika rozvášnila, když došlo na téma peněz, které podle Ornelly byly hnacím motorem celé domácnosti. „My jsme pro naše děti s bývalým manželem chtěli, aby měly dobrou životní úroveň, dobré školy, aby mohly chodit na koníčky, měly hezké oblečení, mohly jezdit na dovolené a podobně. To ale něco stojí a ne málo. Ornella toho mimochodem využívala. Pak dojde k závěru, že jsem měla prioritu peníze,“ bránila se zuby nehty Monika v krátkém vyjádření pro web ŽivotvČesku.cz.

Ornella ve VIP Výměně manželek o dětech, manželovi i rodičích

Video se připravuje ...

Bez poznámky nepřešla ani Ornellinu zmínku o tom, že se nezajímá o svá vnoučata. „A není pravda, že bych jí nechtěla pomáhat s dětmi a hlídat je. Po tom všem, co udělala v médiích, po všech těch lžích, jsem jí nabídla, že bych děti hlídala, ale neměla o to zájem,“ dodala v sebeobraně Monika Binias.



Přečtěte si
strng
7. 12. 2023 • 14:34

Ona se opravdu ta Ornela chová k mámě hnusně. Kdyby ji dala do decaku, nebo se o ní nestarala. Ale kritizovat mámu která jí vychovala a když jí ten jeji Kokta opichal a s pupkem na ní kaslal tak ra máma jí nechala u sebe, živila jí starala se o ní.No ono se ti to Ornelo vrátí neboj i s urokama. Jsi pěkný hajzl nevdecny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.