Nečekané rozhodnutí Ornelly Koktové: Úprk od dětí a manžela? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečekané rozhodnutí Ornelly Koktové: Úprk od dětí a manžela?

Ornella na 10 dní vyměnila rodinu
Ornella na 10 dní vyměnila rodinu (Instagram)

Úspěšná podnikatelka Ornella Koktová (30) udělala nečekaný krok, na deset dní vyměnila svého manžela Pepu (66) a tři děti Quentina, Svena a Liliane za jinou rodinu. Kývla totiž na speciální díl pořadu Výměna manželek - prý čistě ze zvědavosti. Pořad ale odkryl bolavé téma. 

Účast ve Výměně manželek byl pro Ornellu splněný sen. Na pořad se dívala už jako malá holka. „Říkala jsem si, že bych si přála to zažít. Tak se mi to splnilo,„ řekla ke svému účinkování pro eXtra.cz a dodala: „Vlastně mě přesvědčil Honza Bendig, kterého jsem potkala někde na akci. Tam mi o tom nadšeně vypravoval, jak to bylo skvělý a jak je i paní produkční super, jak si to moc užil. A čirou náhodou mi zavolali s nabídkou hned druhý den, takže za mě bylo rozhodnuto. Bála jsem se ale, že Pepa bude proti, naštěstí mě překvapil, když řekl, ať si to rozhodnu sama.

Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha!

Video se připravuje ...

Ornella si na necelé dva týdny vyměnila role s kuchařkou Veronikou, která s manželem vede restauraci. Kromě péče o děti ji tedy čekala i dřina v kuchyni. Obou činností se zhostila na výbornou a ukázala, že se práce rozhodně nebojí. „Taky byla trochu motivace, že lidi uvidí, že nejsem nějaká blbka a umím se postavit k práci,“ přiznala posléze Ornella Blesku. 

„Nejhorší bylo to odloučení. Jinak jsme měli velké štěstí na rodinu, která se účastnila spolu s námi. Dokonce i děti to nesly dobře, nejsou to žádní ufňukánci,“ neskrývala spokojenost s rodinou, kterou jí produkce pořadu vybrala.

Ovšem na slzy nakonec přeci jen došlo. Natáčení odkrylo i stále ještě bolavou ránu. „Bylo, to když se mě zeptali na mámu a na mou rodinku. To jsem se rozbrečela, byla jsem rozrušená. Vyprávěla jsem, že mi je to líto, že to není normální situace,“ vypráví maminka tří dětí. I přesto však oba dva - Ornella i Pepa zhodnotili natáčení velmi kladně, jde prý o výbornou zkušenost, která jejich vztahy v rodině ještě více upevnila. 

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.