Koktová v zajetí strachu o zdraví: Nevratný životní krok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Koktová v zajetí strachu o zdraví: Nevratný životní krok!

Ornella Koktová
Ornella Koktová (Facebook, archiv)

Letošní filmový festival si nenechali ujít ani manželé Koktovi. Ačkoli na své tři ratolesti nedají dopustit, pár dní bez nich využili na maximum a v lázeňském městě si dopřáli co nejvíce luxusu i pozornosti. Mnozí příznivci Ornelly (30) nešetřili komplimenty na účet její postavy, kterou má i po třech porodech stále skvělou. 

Šaty, které Ornella Koktová v Karlových Varech vynesla, neodpovídají vkusu většiny, co se ale influencerce musí nechat, je její parádní figura. Tu předvedla na červeném koberci v olivových šatech, které mnohým připomínaly střihem ty, co vynesla na ples v pohádce Tři oříšky pro Popelku Helena Růžičková (†67) alias Droběna. Mimo záře reflektorů pak oblékla černé večerní šaty s hlubokým výstřihem.

Ornella Koktová na MFF KV: Po 11 letech na místě, kde se vyhrotil vztah s Pepou

Video se připravuje ...

Ačkoli její módní volba ne všechny nadchla, mnozí mladou maminku obdivují za to, že i po třech dětech má záviděníhodnou postavu. O své triky, díky nimž se udržuje fit, se s příznivci podělila. „Cvičím si Mámou, co trénuje, jezdím na koni, 3 děti, moře práce…“ cituje Koktovou deník Blesk.

Po posledním porodu ovšem Ornellu provázely nemalé zdravotní komplikace, kvůli nimž si uvědomila, že tři děti jsou její maximum. A tak se rozhodla pro rázný krok. „Po porodu jsem podstoupila zákrok, kdy mi přerušili vejcovody. Ze zdravotního hlediska bych čtvrté dítě neodnosila. Lili byla třetí císař, navíc po roce.

Ornella Koktová ve Výměně manželek prozradí děsivé detaily rodinných vztahů

Video se připravuje ...

Tělo už je fakt opotřebovaný, tři děti jsou až až,“ svěřila se v podcastu Superchat Ornella Koktová, jež si festivalovou atmosféru s manželem užívala natolik, až samu sebe dojala. „Včera jsme byli v baru a já pro něj hořela, jako bychom spolu byli rok. Byla jsem z něj hotová, když jsem ho viděla v obleku," dodala s úsměvem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.