Koktová o čtvrtém těhotenství: Masakr, už nemůžu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Koktová o čtvrtém těhotenství: Masakr, už nemůžu!

Ornella Koktová ve Výměně manželek
Ornella Koktová ve Výměně manželek (TV Nova)

Péči o tři děti zvládá manželka Josefa Kokty (66), Ornella (30), na jedničku a ještě do toho stíhá vést prosperující firmu s jezdeckými potřebami. Jak to má ale s ambicemi  na rozšíření rodiny o další ratolest? 

Koktovi se nedávno přestěhovali do většího domu, kde má každé z dětí svůj prostor a klidně by se sem vešlo i čtvrté. To ovšem Ornella zavrhla - zvlášť ze zdravotních důvodů. 

„Po porodu s Lili jsem ihned podstoupila zákrok, kdy mi přerušili vejcovody, protože já bych opravdu ze zdravotního hlediska už ani čtvrté dítě neodnosila, ani po něm netoužím,“ cituje ji Expres. „Bylo to proto, že vlastně Lili byla třetí císař, a ještě to byl císař po tom jednom roce, takže masakr. Mohla jsem skončit tak, že by mi na ulici vypadlo dítě i s vnitřnostmi, když to takhle řeknu. Mohlo mi rupnout celé břicho. Takže už jizva a tělo jsou tak opotřebované, že už nemůžu...,“ dodala. 

Ornella Koktová ve Výměně manželek prozradí děsivé detaily rodinných vztahů

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Wholds Wholds
25. 7. 2023 • 13:11

Start making more money weekly... This is a valuable part time work for everyone... The best part ,work from comfort of your house and get paid from $10k-$20k each week ... Start today and have your first cash at the end of this week...HERE ------->> FB.DailyPay7.Com

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.