Vyděšený Kokta: Nervy drásající setkání Ornelly s Partyšovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vyděšený Kokta: Nervy drásající setkání Ornelly s Partyšovou

Při setkání krásek v Puppu musela být hodně napjatá atmosféra
Při setkání krásek v Puppu musela být hodně napjatá atmosféra (Archiv Blesku, Repro Prima)

„Já jsem ji naposledy viděla před jedenácti lety na UniCredit party, Pepa ji naposledy viděl u rozvodu, a to už je taky spousta let. A teď tady," prohlásila Ornella Koktová (30) o Gábině Partyšové (45) v talk show Superchat. A jak to jejich setkáníčko o letošním filmovém festivalu ve Varech nakonec dopadlo?

„Potkali jsme se v Puppu na party, já ji viděla, ona mě taky. Pepa ji neviděl. Bere prášky na oči a zrovna ten den si prášek zapomněl vzít. Když jsem mu řekla, že stojí kousíček od nás, koukal na mě vyděšeně. Ale věděli jsme, že je možnost, že se potkáme. Byl na to připravený," v zastoupení manžela Josefa Kokty (66) okomentovala dramatické chvíle jeho partnerka na Super.cz.

Partyšová: S Ornelou mě seznámil Pepa!

Video se připravuje ...

„Sám říkal, že pokud k tomu dojde, normálně ji pozdraví, nemá s tím problém. Ale bohužel ji neviděl. Rozhodně ji schválně neignoroval. Pepa je gentleman, nemá proti ní zášť, i když ho mrzí, jak to je s jejich synem Kristiánem," osvětlila Ornella Koktová nelehkou manželovu situaci, který syna na základě rozhodnutí Gábiny Partyšové nevídá.

Ornella vyhozená z Plese v Opeře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.