Partyšová na dně: Choulostivý zákrok odborníků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Partyšová na dně: Choulostivý zákrok odborníků

Gábina Partyšová přiznala liposukci
Gábina Partyšová přiznala liposukci (profimedia.cz, Blesk.cz)

Profese moderátorky je spojená s vysokými standardy, a to především na vzhled. Televizní obrazovka totiž přidává pět až sedm kilo. Gabriela Partyšová (44) na sobě poctivě pracuje, přiznala ale, že kvůli práci podstoupila i jeden zákrok. 

„Cvičím jógu a v garáži mám zaparkovaný orbitrek, na kterém dřu téměř denně. Člověk na sobě holt musí makat," přiblížila svou rutinu Partyšová pro Vlastu. I přes snahu se jí ale nedařilo zatočit s madly lásky, a tak se svěřila do rukou plastického chirurga. 

„Mívala jsem mindrák z větších boků. Měla jsem takovou pěknou moravskou prdku, která mi vadila. Asi před patnácti lety jsem si proto tuk z boků nechala odsát a od té doby to udržuju," netají se. 

Gábina Partyšová: Pravda o jejím vztahu se zámožným byznysmenem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Pepik Petráček
8. 4. 2023 • 10:35

Vzhledem k věku by to mohla mít v hlavě srovnané, ale o tom velice pochybuji. Ono to předvádění se, také o nějaké poruše svědčí. A porucha fyzická to zrovna není.

ELLA Průšová
7. 4. 2023 • 19:44

Asi se rozepíše, o zaražených prdech! Ona je samá plastika, ta si toho špeku už nechala odsát a zase přisát! Už má léta, tak co blbne! Ještě ať ona napíše, jak strašně moc miluje toho pána s penězma! Kdyby to byl Quasimodo, tak ho bude taky milovat, jí zajímá jen konto!

illenne
7. 4. 2023 • 07:35

Opravdu zásadní zpráva, že veřejnosti sdělila, že měla takovou tu moravskou přeji a proto si nechala odsát z pozadíčka tuk. A co nám prozradí příště?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.