Gábina Partyšová přiznala: Macechou díky miliardáři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gábina Partyšová přiznala: Macechou díky miliardáři

Prázdniny na jachtě.
Prázdniny na jachtě. (Foto Aha! – Pavel Machan, Tonda Tran, David Kundrát)

Vypadá to, že konečně našla štěstí. Moderátorka Gábina Partyšová (45) už víc než rok randí s podnikatelem Igorem Faitem (57). Právě díky vztahu s miliardářem se stala i macechou jeho dvou synů.

Poprvé se vdávala v roce 2006 za Josefa Koktu (66), s nímž se o 7 let později rozvedla. Syna Kristiána (15) dostala do své péče a dokonce mu nechala změnit příjmení, takže se jmenuje Partyš! „Kristián je už chlapec, který mě o hlavu přerostl a studuje na střední škole reklamní a umělecké tvorby. V prosinci oslaví 16 let a jako dárek si léta přál vidět fotbalový zápas klubu Manchester City, takže za pár dní na něj letíme. Bude to takový klučičí trip, protože s námi letí i synové mého přítele,“ pochlubila se moderátorka, která se s Igorem dohodla, že o jeho dětech nebude moc mluvit.

Gabriela Partyšová s miliardářem na party! Láskyplné pohledy a dotyky

Video se připravuje ...

Na otázku, jak ji přijali, ale Aha! odpověděla. „Myslím, že mě berou jako kamarádku. Mám radost, že jsme si všichni sedli,“ dodává. Jak Partyšová, tak Fait jsou oba velmi vytížení, nejvíc času spolu tedy tráví na společných dovolených. Těch letos měli dost, ať už spolu trávili volno na cestách po Evropě, nebo si dopřáli luxusní dovolenou na Maledivách. „Všichni moc rádi cestujeme a užíváme si to. Jsem stále zamilovaná a vážím si každé společné chvíle. Navíc všichni rádi hrajeme golf, což je ideální,“ dodala Gábina, která se podruhé vdala v roce 2016 za podnikatele Daniela Farnbauera, ale jejich manželství nevydrželo ani dva roky. Nicméně nebrání se ani třetí svatbě. Vše ale v tomhle ohledu záleží jen na Faitovi.

Moderátorka Gábina Partyšová: Poprvé o nevěře Kokty, která před 11 lety praskla na festivalu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
13. 1. 2024 • 19:12

Jakou macechou, dyk s chlapem jen ***! Sama to píše, u ní to je normální!

ELLA Průšová
26. 10. 2023 • 22:03

, jo plastikové jsou šikovní!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.