Gábina Partyšová se chlubí: Budu hrát Popelku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gábina Partyšová se chlubí: Budu hrát Popelku!

Moderátorka Gábina Partyšová si zahraje ve svých 45 letech královnu Popelku.
Moderátorka Gábina Partyšová si zahraje ve svých 45 letech královnu Popelku.  (archiv Gábiny Partyšové, CNC: Marek Pátek)

Nabídka, která se neodmítá! Jednu takovou dostala i moderátorka Gábina Partyšová (45). Zahraje si Popelku! Nebude sice fušovat do role Libušce Šafránkové (†68), i tak ale vynese krásné šaty a čelenku z perel.

Už jednou se Gábina v takové roli ocitla, když Divadlo Hybernia uvádělo muzikál Královna Kapeska, kde hrála královnu Katku. „Teď se muzikál s názvem Kapka medu pro Verunku přestěhoval do Hudebního divadla Karlín, kde jsem získala opět roli královny,“ vysvětlila moderátorka.

Gábina Partyšová přiznala: Díky miliardářovi macechou!

Video se připravuje ...

„Nehraji tedy Popelku, tu mladičkou, jako byla tehdy devatenáctiletá Libuška Šafránková, ale hraju královnu Popelku, adekvátně ke svému věku. Je tam ještě malinkatá Popelka a já hraju její maminku,“ svěřila Gábina s úsměvem. Na jevišti se pak v novém příběhu, který je mixem tří pohádek o Popelce, Zlatovlásce a Hloupého Honzy, setká třeba s Aničkou Slováčkovou (28), která hraje princeznu Verunku, s Davidem Gránským (31) v roli myslivce či Jiří Štědroněm (81) v roli krále Miroslava.

Moderátorka Gábina Partyšová: Poprvé o nevěře Kokty, která před 11 lety praskla na festivalu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.