Partyšová Koktovi neodpustila: Jak je na tom se synem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Partyšová Koktovi neodpustila: Jak je na tom se synem

Gábina Partyšová se synem Kristianem při odletu na dovolenou soukromým tryskáčem.
Gábina Partyšová se synem Kristianem při odletu na dovolenou soukromým tryskáčem. (Foto CNC - Martin Hykl, Pavel Machan, David Kundrát, Marek Pátek)

Rozvod moderátorky Gabriely Partyšové (45) a podnikatele Josefa Kokty (66) byl velmi bouřlivý. Manželé spolu strávili sedm let a vychovávali spolu syna Kristiána. Nicméně od chvíle, kdy Kokta odešel za mladší a s Partyšovou se rozvedl, svého syna nevídá.

Moderátorku tehdy Josefova zrada pořádně zabolela a jen tak na ni nezapomene. Teď je ale šťastně zadaná a tvoří pár s Igorem Faitem, který si dle jejích slov rozumí i se synem Kristiánem.

„Je to hrozně fajn, rozumí si. Vychází i s jeho dětmi. Jsou kamarádi všichni a společně je ten čas skvělý. Myslím si, že v tomhle je to o tom, jak jim to nastaví ti dospělí. Děti by v tomhle neměly mít hlavní slovo," svěřila se Gábina pro eXtra.cz.

A jak by popsala synův vztah s jeho pravým otcem Koktou? „Oni nemají vztah. Tenkrát se naše cesty rozdělily a já vlastně na to téma už ani nechci mluvit. Vnímám to jako uzavřenou kapitolu. On o něm ví, ale jako tatínka ho nemá. Až jednou bude chtít zjistit, kdo to je, tak to přijde," vysvětlila moderátorka.

Gábina Partyšová přiznala: Díky miliardářovi macechou!

Video se připravuje ...

Nutno podotknout, že to byla právě Partyšová, která po rozvodu Koktovi zakázala syna vídat. Dokonce mu i změnila příjmení na své, aby s otcem neměl nic společného. „Stále platí, že se s Kristiánem nesmím vídat. Byla tam ohledně toho mezi námi ústní dohoda. Proč to Gábina chtěla, to nevím, její myšlenkové pochody jsem nezkoumal," pronesl před časem Josef pro eXtra.cz. Ten je v současnosti stále šťastný po boku své mladší manželky a mají spolu 3 děti.

Moderátorka Gábina Partyšová: Poprvé o nevěře Kokty, která před 11 lety praskla na festivalu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
19. 11. 2023 • 16:43

Zdánlivě se jevil Kokta nelichotivě. Jak plynul čas, tak se jeho obraz výrazně změnil do plusových bodů a to se o paní Partyšové nedá říci. Je neúspěšná zlatokopka, která ale toho nenechá. Nedovedu si představit, co se děje v hlavě puberťáka, když jede s mámou do Brna za dědkem a stráví čas s cizími dětmi v čase, kdy se máma peleší z cizím mužem, který má svoji manželku a děti. Chlapce je mi líto, musí mít v hlavě zmatek. Matka nemá úroveň. Syna bych do toho vůbec nemotala, za sexem bych jezdila v tichosti. Jen kroutím hlavou....

veselabublinka
17. 11. 2023 • 09:06

Partyšová je zhrzená protože žádná normální matka neodstřihne své dítě od otce! Snad syn jednou dostane rozum a srovná vztahy se svým tátou.

miroslava13
16. 11. 2023 • 12:21

já bych chlapa kastrovala, hned jak se narodí. ....nosí jen neštěstí a chudinky ty děti, co neví čí jsou!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.