Ornella Koktová: Ukázala luxus, ve kterém vyrostla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ornella Koktová: Ukázala luxus, ve kterém vyrostla!

Ornella ukázala, jak Štikovi bydleli v jejím dětství.
Ornella ukázala, jak Štikovi bydleli v jejím dětství. (Instagram, archiv Blesku)

To je život! Ornella Koktová (30) se pochlubila fotkami z doby, když žila se svými rodiči Monikou (51) a Michalem (53) Štikovými. Mimoděk tak odhalila palác, jakým by nepohrdla ani ruská carevna!

Kontroverzní rodinka Štikových se proslavila hlavně díky bizarní reality show Štiky (2018), která dokumentovala jejich každodenní život. Běžnou součástí komunikace byly hádky, křik a nadávky, nechyběla ani sprostá slova. Členové povedené famílie se navzájem obviňovali ze všeho možného – památným se stal například moment, kdy rázná Monika svému tehdy ještě manželovi Michalovi vyčítala stopy po fekáliích na slipech (pruhy po nich nazvala „adidasky“). 

Diváci měli jedinečnou šanci sledovat nejen výstřední počínání rodinky, ale i nevšedně zařízenou domácnost Štikových. Monika, která nyní s druhým manželem, mladým hokejistou Petrem Biniasem (26) žije v Německu, má totiž velmi osobitý vkus. Někdo by ho mohl nazvat láskou k luxusu, pro jiné už by ale mohl být za hranicí kýče. A bylo to tak vždycky, jak se ukázalo poté, co starší dcera manželů Ornella Koktová poodhalila, jak to u nich doma vypadalo v dobách jejího dospívání. „Barák jak z venezuelský telenovely!“ nebo „To je palác!“ psali trojnásobné mámě do komentářů. Našli se ale i rýpalové, pro které už byla okázalá výzdoba příliš... „Matinka si teda potrpěla na ruský kýč odjakživa,“ ulevil si kdosi na adresu Moniky Binias.

Ornella Koktová ve Výměně manželek prozradí děsivé detaily rodinných vztahů

Video se připravuje ...

Připadala si tlustá

Na trojici fotek, které dnes už trojnásobná máma Ornella zveřejnila, je jí teprve 15 let. V komentáři se svěřila, že si tehdy připadala „jako koule“, a když se teď zpětně na sebe dívá, rozhodně už se tak nevidí. „A jak jste mohla dělat modelku?“ zeptal se jí kdosi v návaznosti na toto vyjádření. „Výška 181 cm, velikost 36, míry 93– 60–90, ladná chůze...“ odpověděla Ornella, která je dnes sama úspěšnou podnikatelkou a vlastní obchod s jezdeckými potřebami.

Ornella Koktová na MFF KV: Po 11 letech na místě, kde se vyhrotil vztah s Pepou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květoslava Velanova
13. 7. 2023 • 10:24

Luxusní, bydlení Štikových? Spíše kýčovitost. Ty závěsy na prach, hrozné.

Alva
13. 7. 2023 • 08:37

Martin Kos- tam nebylo co závidět, jak u kolotočů to u nich vypadalo doma.

Martin Kos
13. 7. 2023 • 07:14

Tak co si budeme -) sice barák jak z Venezuelský telenovely, ale myslím, že Ornella vyrostla v blahobytu a každý druhý člověk ji to závidí nebo záviděl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.