Provokatérka Ornella Koktová: Slunce, seno, erotika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Provokatérka Ornella Koktová: Slunce, seno, erotika

Ornella vyrazila Evě Decastelo dech.
Ornella vyrazila Evě Decastelo dech. (Instagram, archiv Blesku)

Cestou z karlovarského filmového festivalu se Ornella Koktová (30) zastavila mezi poli a nafotila se bez podprsenky! Rozhodně by ji nikdo netipoval na trojnásobnou mámu, postavu jí může závidět nejedna žena! 

Známá provokatérka Ornella pravděpodobně usoudila, že ve Varech nezpůsobila svlékáním se v hotelovém okně dostatečný rozruch, a rozhodla se ještě přilít olej do ohně. Na svém Instagramu se tak pochlubila pořádně žhavými fotkami, na kterých má jen kalhotky a brýle značky Fendi, které vyjdou na téměř 10 tisíc korun. K zakrytí bujného dekoltu použila jen slaměný klobouk.

Ornella Koktová na MFF KV: Po 11 letech na místě, kde se vyhrotil vztah s Pepou

Video se připravuje ...

„Takhle vypadat po třech dětech? Ty jsi prostě samice!“ vysekla jí poklonu Eva Decastelo (44). „Mně to vždycky trvá přes dva roky, dát se dohromady,“ reagovala Ornella, jež má s manželem Josefem Koktou (66) dva syny – Quentina (10), Svena (3) – a dceru Lilianne (2).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.