Ornella nemá dost: Domácí orgie s Koktou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ornella nemá nikdy dost: Domácí orgie s Koktou

Ornella Koktová se umí pořádně nacpat
Ornella Koktová se umí pořádně nacpat (Archiv Blesku)

Jestli má Ornella Koktová (29) něco skutečně ráda, je to jídlo. A že si umí dopřát! Naposled vyprovokovala fanoušky na Instagramu pořádnou náloží cukrů a tuků, které dokáže sníst na posezení.

„Úžasně jsem se nacpala, opravdu doporučuji opečený chleba na špeku a na to kýbl marmelády,” podělila se. “Nespravedlivé", vrčeli pak její sledující. Naráželi tak na to, že na Ornellině postavě není hodování vůbec znát. Jaký na ni má tedy recept? „Je to kombinace hodně věcí. Já když jsem ve stresu, tak hrozně zadržuji vodu a vypadám hrozně. Naopak když jsem v pohodě a hýbu se, tak se udržuju takhle,” svěřila se eXtra.cz. 

Ornella Koktová na MFF KV: Po 11 letech na místě, kde se vyhrotil vztah s Pepou

Video se připravuje ...

V zápřahu ji drží hlavně péče o děti - Quentina, Svena a Lilianne a zároveň práce. Ornella s manželem rozjela podnikání v oboru jezdeckých potřeb a podle všeho se jí skvěle daří.

 „Tu značku jsem vymyslela, je to moje dítě. Dneska je z ní jedna z nejznámějších koňských značek v celém Česku a na Slovensku. Nechci to moc rozebírat. Mám vysoké cíle, až budu jako Rupert Murdoch, budu o tom povídat,“ řekla už dříve Expresu. 

Ornella ve VIP Výměně manželek o dětech, manželovi i rodičích

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
milesmiles
9. 10. 2023 • 15:38

Ornella asi dobre ***.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.