Kolečko mezi Vignerovou a Nesvačilovou: Ortel známé ženy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kolečko mezi Vignerovou a Nesvačilovou: Ortel známé ženy

Aneta a Petr Kolečko těhotenství ještě nepotvrdili
Aneta a Petr Kolečko těhotenství ještě nepotvrdili (instagram.com)

Napínají nás jako strunu. Aneta Vignerová (35) mlčí, Denisa Nesvačilová (31) dělá, jakoby nic a věnuje se práci a vrchol milostného trojúhelníku, Petr Kolečko (39), se pro jistotu neobjevuje ani ve společnosti. Pomůže nám situaci objasnit alespoň jejich známá Ornella Koktová (30)?

Zatímco Aneta Vigerová (35) se pochlubila svatebními prsteny a vstup do manželství okomentovala tím, že někdy je v životě potřeba udělat razantní krok, o svém těhotenství, které by mělo stát za bleskovou svatbou, zatím neřekla ani slovo. Fotografové ji přitom už několikrát přistihli, jak se ve společnosti zříká alkoholu. 

Aneta Vignerová na horách se synem a bývalou tchyní!

Video se připravuje ...

„Ze svý zkušenosti můžu říct, že do toho zákulisí nikdo nevidí, takže je těžký to takhle hodnotit,“ okomentovala sled posledních událostí u Vignerové Ornella pro eXtra.cz. „V tomhle směru bych hlavně chtěla říct, že jsem tým Aneta,“ doplnila. Proč? 

„Myslím si, že když je osudová láska a je silná, tak to nezná hranic a jak všichni ví, sama mám za sebou takový veselejší příběh," přiznala podobnou zkušenost s divokým a silným milostným vzplanutím vnadná manželka Josefa Kokty.

 

Vyhublá Aneta Vignerová: Rozchod s Kolečkem jí dal zabrat!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Alva
11. 4. 2023 • 16:25

Kamarádky jsou super, hlavně když si je pustíte domů, proto žádnou nechci, babička mi dala dobrou radu do života.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.