Nesvačilová úplně na dně: Nečekaná záchrana od Vignerové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nesvačilová úplně na dně: Nečekaná záchrana od Vignerové

Aneta zatnula tipec hejtrům
Aneta zatnula tipec hejtrům (Archiv Blesku)

Zatímco Aneta Vignerová (34) celá září, Denisa Nesvačilová (31) zažívá možná ty nejhorší chvíle. O svatbě Petra Kolečka (38), se kterým nějaký čas žila a malovala si s ním hezkou budoucnost, se dozvěděla až před dvěma dny z médií. Hejty a posměšné poznámky se na ni sypou ze všech stran. Aby toho nebylo málo, ránu pod pás dostala i od vlastní krve.

Její sestřenice Petra Nesvačilová (37) totiž vyjádřila podporu právě Anetě. Připojila se mezi gratulanty a pod svatební prohlášení, které korunuje fotka čerstvě okroužkovaného páru, připojila srdíčko. 

Aneta Vignerová na horách se synem a tchyní!

Video se připravuje ...

„Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc… Jsou věci, které o tom všem každopádně víme jen my. Vám, co mě zde dlouhodobě podporujete, děkuji a věřím, že mě podpoříte i nyní,“ píše Vignerová pod fotkou zachycující útržky z přísně tajné svatby. 

Pod Anetiným vyjádřením se kupily reakce jako houby po dešti. Stěští jí popřáli Vendula Pizingerová i Lucie Šlégrová. Ne všichni ale byli přejícní, po eskapádách, kdy Kolečko střídal obě partnerky jako na běžícím páse, vnímá značná část sledujících příběh nejznámějšího milostného trojúhelníku českého šoubyznysu především jako terč uštěpačných poznámek. Vzhledem k diskuzi, která se v komentářích strhla a útočila mimo jiné i na odkopnutou Denisu, ji Aneta posléze vypnula. 

Aneta Vignerová měla Ježíška celý rok: Dostala jsem dobré i špatné, přiznala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pragver
3. 4. 2023 • 07:43

Babochlap Vignerová dosáhla svého, tak může být spokojená! Jestli s ním čeká dítě, tak to na něj zlomyslně políčila ! Teď se bude předvádět s břichem, zase bude na titulcích a prachy se jí budou sypat!
Rozhodně to není žádná chudinka ale vypočítavá mrcha. Oba dva jsou divní lidi !

Marta Kubíková
2. 4. 2023 • 11:03

Marta Kubíková
2. 4. 2023 • 10:51

To je zase titulek k popukání. To, že vypla ty komentáře, to udělala hlavně kvůli sobě, protože většina nelichotivých komentů se týkala právě jí. No, ale když pisálek myslí, že vypnutím komentů pomohla Denise, tak se fakt člověk musí zasmát.

Jana Nováková
2. 4. 2023 • 10:09

Řekla bych že jsou divný všichni tři.On že odešel od dvou manželek a tří dětí a chtěl v 38 letech založit rodinu třetí,Nesvačilová tohle všechno věděla a přesto ho od rodiny odtáhla(nedalo jí to práci),užívala si vítězství a teď má z ostudy kabát a Aneta že ho vzala po tom všem zpátky a znova se vzali .Jeho vztahům ještě zdaleka není konec. Prostě občas udělá kolečko .

Uživatel_5348082
1. 4. 2023 • 18:32

Co koupila jí provaz,nebo bude Péťu půjčovat na soboty?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.