100 let oblíbené cukrovinky: PÁRTY DÍKY LEGENDÁRNÍ TYČINCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

100 let oblíbené cukrovinky: PÁRTY DÍKY LEGENDÁRNÍ TYČINCE!

Aneta Vignerová, Vendula Pizingerová, Veronika Arichteva s manželem
Aneta Vignerová, Vendula Pizingerová, Veronika Arichteva s manželem (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Legendární česká cukrovinka Kofila slaví letos sté výročí od uvedení na trh. Majitelé tyčinky její kulatiny oslavili ve velkém stylu, galavečeří a následnou párty v pražské DSC Gallery. Byl předepsaný dress code v barvách obalu – žlutá a modrá. Ne každý ho ale dodržel...

VENDULA PIZINGEROVÁ (50): Na hočičku už nemá věk

Decentní kostým na čokoládové párty moc emocí nevzbudil. „Manžel už je trochu nervní, že pořád nejsem doma, ale jsou to všechno pracovní povinnosti. Většina souvisí s Kapkou naděje,“ tvrdí Pizingerová, která je maminkou synů Jakuba (17) a Josefa (2). „Trochu mě mrzí, že nemám holčičku, ale na další dítě jsem už stará. Když jsem byla naposledy v kojeneckém ústavu, který podporujeme, tak jsem neodolala a holčičku si pochovala,“ netají se Vendula.

Video se připravuje ...

GABRIELA LAŠKOVÁ (32): S manželem slaví 10. výročí

Letos oslaví zprávařka Gabriela Lašková(32) deset let od seznámení s manželem Filipem. I po těch letech to mezi manželi stále jiskří. „My jsme se poznali během Miss, a když jsem vyhrála, tak jsme prostě šli dál, “ přiznala Aha! brunetka, která byla první královnou krásy s krátkými vlasy. V roce 2016 se s Filipem vzali a dnes společně vychovávají téměř čtyřletého Benedikta a Vincenta (2,5). „Je to s nimi náročné a leckdy padáme na pusu. Ale neměnili bychom. Prostě to jsou živí kluci, kteří neposedí. Vážím si ale každého dne, co jsme všichni spolu. Dneska hlídá babička a my si po dlouhé době užijeme společný večer. Já bych chtěla ještě další dítě, ale manžel to nechce ani slyšet,“ usmívá se zprávařka.

VERONIKA ARICHTEVA (37): Na druhé dítě není čas!

Hvězda seriálu O mě se neboj Veronika Arichteva(37) je maminkou syna Luky Christa (2,5) a nechtěla by, aby zůstal sám. Ale další těhotenství pořád oddaluje. Co se děje? Nestává se tak často, aby si manželé sami vyrazili na mejdan. Hlavně Biser má teď práce až nad hlavu, protože se podílí na seriálu Zlatá labuť na Nově.

Video se připravuje ...

„Luku jsme chytře už o den dřív dali na hlídání a po dlouhé době si užíváme sami sebe. Jelikož jsem doma neměla nic modrého ani žlutého, jak je předepsáno v dress codu, vyrazila jsem na nákupy. Váhala jsem nad krátkou sukní, ale pak jsem si řekla – proč ne. Zdaleka nevypadám jako před porodem, mám břicho a celulitidu na zadku, ale netrápí mě to,“ řekla Aha! rozesmátá Veronika Arichteva.

ANETA VIGNEROVÁ (35): Vyhublá až na kost!

„Mám ještě o dvě kila míň, než jsem měla na Miss. Musím se dát do pořádku, je toho na mě moc,“ přiznala Aha! modelka, která šokovala vyhublou postavou. Před koncem roku to vypadalo, že s Petrem Kolečkem (38), který ji opustil kvůli herečce Denise Nesvačilové (31), našla společnou řeč, a byla přesvědčená, že jako rodina oslaví vánoční svátky. Nestalo se. Pro modelku to byla rána do vazu! Takový podraz od svého ex nečekala. „Byly to nervy a snad už bude líp,“ zadoufala misska. Krásku doprovodil kamarád, kadeřník Daniel, se kterým nedávno byla i se synem Jiříkem (2) na dovolené v Dubaji. „Potřebovali jsme být daleko od domova, trochu se uklidnit, zrelaxovat. Bylo to fajn,“ netají se Aneta, která ale popřela, že by se Kolečko měl oženit s Nesvačilovou.

JÁN KOLENÍK (43): Problémy s taxikářem

Galavečer se neobešel bez návštěvy celebrit ze Slovenska. Hvězda První republiky Ján Koleník (43) dorazil se zpožděním, protože ho taxikář vysadil jinde, tak musel jít kus pěšky. U stolu seděl se svými krajany – vítězem SuperStar 2021 Adamem Pavlovčinem (27) a komičkou Evelyn (32).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.