Pizingerová trpí nevyléčitelnou nemocí, musí se dennodenně hlídat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pizingerová trpí nevyléčitelnou nemocí, musí se dennodenně hlídat

Vendula Pizingerová
Vendula Pizingerová (profimedia.cz)

S Vendulou Pizingerovou (50) si život opravdu nehezky zahrává. V roce 2000 jí zemřela dcera Klárka (†4) na rakovinu a v roce 2007 se její manžel Karel Svoboda (†68) zastřelil. Teď na svých sociálních sítích navíc prozradila, že trpí nevyléčitelnou nemocí, kvůli které se musí dennodenně hlídat.

Venduly životní osud není žádným tajemstvím. Prošla si krušnými časy a své štěstí našla až na prahu svých padesáti let. Po boku mladšího Josefa Pizingera (34) doslova rozkvetla a dokonce mu porodila syna Josífka (2). I když by se zdálo, že si svou životní smůlu už vybrala, není tomu tak.

Vendula Pizingerová na pohřbu Radana Dolejše (†57): Pod čím nesměl být podepsán?

Video se připravuje ...

Vyšlo najevo, že Pizingerová má pouze jednu ledvinu. Musí si tedy dávat velký pozor nejen na to, co jí, ale také a to, co pije. Proto studuje každou jednu lahev vody, kterou si koupí. „Není voda jako voda. Léto už skončilo a člověk nemá moc žízeň. Tak jsem si říkala, že se podívám po nějakých nových minerálkách,“ začala Vendula své povídání. „Nerada to říkám, ale vzhledem k tomu, že mám jen jednu ledvinu, bych měla pít opravdu hodně,“ vypadlo z ní najednou. Doposud o tom nikdo nevěděl, kromě jejích nejbližších.

Vendula Pizingerová na rozloučení s Hankou Zagorovou: To, co vytvořila, zůstane

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.