Chudák Vendula Pizingerová: Musí žebrat u cizích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Chudák Vendula Pizingerová: Musí žebrat u cizích

Vendula Pizingerová
Vendula Pizingerová (instagram.com)

Vendula Pizingerová (50) nezásobuje své sociální sítě dokonalými fotkami, naopak se snaží svým sledujícím ukázat, že ne vždy je všechno perfektní. Ale i když by jednou za čas nějakou pěknou fotku z rodinného alba přidala, nejde to. Proč?

Důvod je jednoduchý. S manželem Josefem Pizingerem (34) a jejich synem Pepíčkem totiž Vendula žádnou fotku, která by se dala použít, nemá!  „Hele, ty nevidíš nějaký hezký momentky, když jsem s Pepíčkem, že bys udělal fotku? Odpověď: Nevidím. Tahle fotka měla být původně i s malým, kterej utekl, prostě neřešitelná situace,“ napsala Vendula k jedné z jejích „povedených“ fotek. Ona manžela se synem fotí neustále, proto ji štve, že jí to Josef nedokáže oplatit.

Nejsi v tom sama: Vendula Pizingerová - Josef mě straší ještě s holčičkou, ale to už by bylo do nebe volající

Video se připravuje ...

„Ještě jsem našla jednu výbornou fotku od moře. Rodinka a já, fotkovej žebrák. Paní, prosím, vyfotíte nás,“ okomentovala další svůj snímek Pizingerová. Na druhou stranu se nemá za co stydět, kdo z nás nepoprosil někoho cizího o fotku?

Vendula Pizingerová na pohřbu Radana Dolejše (†57): Pod čím nesměl být podepsán?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.