Vendula Pizingerová v ohrožení: JEDOVATÁ STONOŽKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vendula Pizingerová v ohrožení: JEDOVATÁ STONOŽKA!

Vendula Pizingerová s manželem na dovolené
Vendula Pizingerová s manželem na dovolené (Instagram)

Josef Pizinger (34) chtěl své manželce Vendule Pizingerové (50) udělat radost a na Vánoce ji proto potěšil poukazem na luxusní dovolenou. Měla to být romantika jako z pohádky, ale nakonec na manžele čekalo nemilé překvapení.

Vendula byla unešená krásným mořem a plážemi, ale rozhodla se svým fanouškům ukázat i to, co by jiní asi na sociálních sítích nezveřejnili – toaletu. „Když jsem dostala výlet jako dárek k Vánocům, tak jsem viděla nádherné fotografie bílého písku a tyrkysového moře. Má to ale i druhou stranu," napsala Pizingerová k fotce, na které je totálně zaprasený záchod.

Vendula Pizingerová na pohřbu Radana Dolejše (†57): Pod čím nesměl být podepsán?

Video se připravuje ...

„To byla asi jediná toaleta, pak tam byla ještě jedna. Mají toaletu se sprchou, šlapky a nad tím je hadice. My ženy trpíme tím, že třeba nemáme umytou hlavu. Našla jsem vodu, měla jsem kýbl a prosila jsem mého muže, aby mi ho zvrhnul na hlavu," popisuje zážitek Vendula. To ale nebylo všechno.

„Hotely tam nejsou, sem tam po tobě leze krab, první noc jsme měli písek úplně všude. Také nás navštívila jedovatá stonožka. Nebylo tam naštěstí internetové spojení, tak až v Česku jsme zjistili, jak moc byla jedovatá," zasmála se blondýnka, která bere celý zážitek s humorem.

Nejsi v tom sama: Vendula Pizingerová - Josef mě straší ještě s holčičkou, ale to už by bylo do nebe volající

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.