Pizingerová vycestovala mimo Česko: Nemáme strach, tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pizingerová vycestovala mimo Česko: Nemáme strach, tvrdí

Vendula Pizingerová
Vendula Pizingerová (David Malík)

Vendula Pizingerová (50) neustále dokazuje, že na dobrodružství není nikdy pozdě. Padesátkou, kterou nedávno oslavila, nic nekončí, a tak s manželem prchla z Česka, aby mohli dále poznávat svět.

Její život by si snad zasloužil knižní zpracování! Po několika životních strastech se na Vendulu nakonec usmálo štěstí a nutno dodat, že hlavní zásluhu na tom má mladší manžel Josef Pizinger (34). Vedle něj chytila druhý dech a začala naplno žít. Zároveň dokázala, že má vedle svého muže, který má pro strach uděláno. Společně začali cestovat a podnikat dobrodružné výpravy, při nichž spaní pod širákem nebo v autě není ničím neobvyklým.

Vendula Pizingerová: Josef mě straší ještě s holčičkou, ale to už by bylo do nebe volající

Video se připravuje ...

Není tedy překvapením, že ani po padesátce nebude sedět na gauči u televize. Půlstoletí se proto rozhodla se svým manželem oslavit mimo republiku. Kdo si však myslí, že zvolili klidnou destinaci, kde je v hlavní roli slunce a moře, má se na omylu. Pizingerovi totiž odletěli na Island, který je známý pro svou krásnou, ač mnohdy nevyzpytatelnou přírodu. Není zřejmě nic, co by pro ně mělo být překážkou: „Z cestování v době covidu nemáme strach. My jedeme jen na pět dni. Jedeme pouze sami dva s manželem,“ informovala magazín Sedmička.

Vendula Pizingerová na pohřbu Radana Dolejše (†57): Pod čím nesměl být podepsán?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
24. 2. 2022 • 13:03

Pochopitelně,žila zavřená s dědkem v zlaté kleci a teď ji baví svět.Navic mladá tchýně Josifka obslouží ,proč ne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.