Pizingerová bojuje proti stárnutí: Pro koho se chce změnit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pizingerová bojuje proti stárnutí: Pro koho se chce změnit?

Vendula Pizingerová
Vendula Pizingerová (instagram, archiv)

Člověk musí být spokojený hlavně sám se sebou. Toho si je vědoma i Vendula Pizingerová (49), která se rozhodla podstoupit estetický zákrok.

Prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje o sebe pečuje hlavně z vlastního přesvědčení. Než aby v tom hrála roli vnější motivace, kdy se žena chce líbit svému muži, Vendula se chce líbit především sama sobě. „Každý by si přál, abych vypadala o dvacet let mladší. Věk ale nezapřu. Nechci nic dohánět ani tím, že mám mladšího manžela. Každá žena by se měla cítit fajn, a to obzvlášť proto, že žijeme v dost zvláštní době,“ svěřila se Pizingerová webu Super.cz.

Vojta Kotek měl po nehodě skončit v nemocnici! A těhotná Pizingerová terčem úchylů

Video se připravuje ...

Jak sama přiznala, velký vliv má na ni mateřství, které s sebou přináší hlavně to dobré, tělo ovšem také dostává zabrat. „Mateřství přináší hodně oxytocinu a pozitivních emocí, zároveň ale i hodně probdělých nocí. Pleť dostává zabrat, a pokud se tomu dá pomoct, tak proč toho nevyužít,“ uvedla Vendula, která však se zákroky nehodlá zacházet do extrémů. „Všeho, co člověk dělá přespříliš, by se měl vyvarovat,“ dodala Pizingerová.

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.