Adrenalinová dovolená Pizingerové: Jak to, proboha, zvládl malý?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Adrenalinová dovolená Pizingerové: Jak to, proboha, zvládl malý?!

Vendula Pizingerová se synem
Vendula Pizingerová se synem (Instagram)

Od narození syna Pepíčka neuběhl ani rok a už se stihl podívat s maminkou Vendulou Pizingerovou (49) do světa! Žádné moře ho  tentokrát nečekalo, Vendula s manželem zvolila cestu po rumunském vnitrozemí a o dobrodružství nouze rozhodně nebyla!

„Rozhodli jsme se, že to letos vezmeme offroadem. Máme auto se stanem na střeše, takže spaní bylo zajištěné. Pánbu nám do cesty nadělil nějaké překážky, ale všechny jsme překonali," cituje Vendulu web Super.cz. O jaké překážky se vlastně jednalo? Třeba takový spadlý strom, který je na dva dny zbrzdil, a navíc byl manžel Josef nucen ho vyloženě rozřezat, aby mohli vůbec pokračovat.

Vendula Pizingerová po drsné dovolené v Rumunsku: Odlétá na babinec!

Video se připravuje ...

Ačkoli se jednalo o pořádný adrenalin, neměla obavy, že by to syn Josífek nezvládl. „Když jsme s Josefem, nemám nikdy strach. A myslím, že ten malý to z nás zvládl úplně nejlépe," vysvětlila Pizingerová. Ta si po dovolené v Itálii, kde byla pouze s dětmi, chtěla dopřát trochu toho dobrodružství, na které bude ještě dlouho vzpomínat. Dovolenou u moře manžel Josef vynechal právě ze stereotypních důvodů. „Bylo to sice fajn, ale na tu dovolenou u moře obvykle zapomenete, ale že jsem v roce 2021 byla v Rumunsku, to si pamatovat budu," dodala sebejistě.

Návštěva s Markétou Mayerovou. Vendula Pizingerová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
15. 8. 2021 • 15:27

Chudáčka malého vláčí světem,aby ukázala jak mladá

-bello-
15. 8. 2021 • 00:35

Jsou blbí oba dva! Rumunské vnitrozemí ? Mají kliku, že dorazili neokradený a živí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.