Pizingerová rok před padesátkou: Největší obavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pizingerová rok před padesátkou: Největší obavy!

Vendula Pizingerová
Vendula Pizingerová (archiv Venduly Pizingerové)

Vendula Pizingerová (49) stojí na prahu padesátky, ale její život rozhodně nemíří do klidnějšího období, ba naopak. Se skoro ročním synem Josífkem je každý den plný adrenalinu!

Že si ženy po čtyřicítce dopřávají zasloužený klid po bouřlivém pubertálním období svých dětí? Vendula Pizingerová by mezi takové maminky mohla patřit vzhledem k tomu, že staršímu Jakubovi je již šestnáct let. Toto období se nicméně rozhodla si ještě jednou zopakovat. I díky podpoře manžela Josefa Pizingera péči o téměř ročního syna Pepíčka zvládá skvěle. A dokonce si již troufla na zahraniční dovolenou! „Byli jsme s oběma dětmi v Itálii, je to asi měsíc. A pak jsme vyrazili jenom s malým Pepou do Rumunska, všechno bylo fajn. Takže dovolenou už máme za sebou," svěřila se Vendula serveru ŽivotvČesku.cz.

Návštěva s Markétou Mayerovou: Vendula Pizingerová

Video se připravuje ...

Miminko vlilo Pizingerové novou krev do žil, čímž se akorát potvrzuje fakt, že věk je jen číslo. Těsně před padesátkou má totiž energii, kterou by jí záviděly i mladší maminky. „Pepíček je hodně veselý, ale psychomotoricky zrychlený, takže si to s ním užíváme taky nějak tak zrychleně (směje se). Největší obavy jsem měla asi u Jakuba, aby se mu něco nestalo. Ale člověk s tím dítětem trošku otrne, ostražitější jsou spíše lidé kolem mě. Samozřejmě mám strach, aby Pepíček někde nespadl, protože už začíná chodit – musím být bdělá, vyspalá, i když to někdy úplně nevyjde. Snažím se brát všechno sportovně," dodala Pizingerová.

Matěj Ruppert: Karel Svoboda mi dal dárek za statisíce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
30. 7. 2021 • 13:56

Moc to paní Vendy sluší a skláním se před ní na to čím vším si v životě prošla a co dokáže dělat pro druhé.Přeji jí hlavně zdraví

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.