Vendula Pizingerová: Zarážející propojení s Gottem a Davidem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vendula Pizingerová: Zarážející propojení s Gottem a Davidem

Vendula Pizingerová
Vendula Pizingerová (Foto Aha! – Karel Kopáč, Pavel Machan)

Na mystické povaze čísel zřejmě opravdu něco bude. Své o tom ví zejména Vendula Pizingerová (50), jejíž život je hotová výkladní skříň numerologie. Až z toho mrazí!

„Znamená to, že numerologie nebo čísla v životě hrají nějakou roli. 28. května se  narodil můj syn Jakub, 28. května se narodil i vnuk Michala Davida. Michal měl se mnou společný osud. Leželi jsme spolu na transplantační jednotce, protože jeho dcera zemřela na to samé, co moje Klára. A 28. května se také Karlu Gottovinarodila dcera. Nedávno jsem četla o pravděpodobnosti, a kdyby v místnosti bylo zhruba 12 lidí, tak minimálně dva budou mít stejné datum narození," překvapuje Vendula Pizingerová v talk show Na kafeečko. 

Vdova po Karlu Svobodovi (†68) Vendula: Proč ji Gott nepozval na narozeniny?

Video se připravuje ...

To ale není všem osudovým číslům zdaleka konec! Miluška Bittnerová (45), která prezidentku Nadačního fondu Kapka naděje zpovídala, přichází ještě s dalším numerologickým řetezcem - třináctého října totiž proběhla premiéra muzikálu Karla Svobody (†68) s názvem Dracula, třináctého října se narodil Vendulin současný manžel Josef a třináctého října přišel na svět i její nejmladší syn Pepíček. Tohle přece už nemůže být náhoda!

Na oslavu nepozvali Vendulu a ženu pracující u Gotta 40 let! Může za to Ivana?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.