Erotické dusno u Pizingerů: Vendula ukázala přednost svého muže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Erotické dusno u Pizingerů: Vendula ukázala přednost svého muže!

Vendula Pizingerová se pochlubila spícím manželem.
Vendula Pizingerová se pochlubila spícím manželem. (Instagram, archiv)

Vendula Pizingerová (51) se svým mladším manželem Josefem Pizingerem (34) moc ráda chlubí. Pepa je gentleman každým coulem a jako bonus jeho postava vypadá jako vytesaná z kamene. Jelikož je Vendula štědrá žena, podělila se o fotku svého nahého muže na sociálních sítích. A fanynky šly do kolen!

Pizingerová na svém profilu sdílela dojemný citát, který doplnila o pikantní fotku svého manžela. Ten pravděpodobně ještě spí, když mu Vendula zvedne peřinu a ukáže jeho holý zadek v celé jeho kráse „Když ráno vstanu, tak myslím na to, jak krásný je žít, milovat, dýchat a nechat se unášet životem, než se můj romantickej film zrychlí a přichází požadavky, takže mě někdy i sám život a chlapci umí vykolejit a tak pořád dokola,“ napsala Vendula.

Vendula Pizingerová se pochlubila spícím manželem.

Vendula Pizingerová se pochlubila spícím manželem.

Snímek potěšil nejedno ženské oko. „Vedle takového chlapa musí být radost se probouzet,“ napsala pod fotku jedna z jejích sledujících.  „Konečně zajímavá fotka,“ pochválil Vendulu například i návrhář Osmany Laffita.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.