Pizingerové strach o syna: Hrozně to odnesl, říká | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Pizingerové strach o syna: Hrozně to odnesl, říká

Jakub Svoboda oslavil 18
Jakub Svoboda oslavil 18 (instagram.com)

Po sebevraždě svého muže, geniálního skladatele Karla Svobody (†68), si Vendula Pizingerová (51) prošla doslova peklem. Kromě ztráty manžela čelila obrovskému mediálnímu tlaku. Stejně těžká byla situace ale pro jejího syna Jakuba, který ze dne na den přišel o oba rodiče. 

Jakub svého otce nikdy nepoznal, byl mu pouhý rok a půl, když odešel. O mámu se moc opřít nemohl, Vendula přiznala, že byla tak otřesená, že fungovala na autopilota.  „Některé situace si vůbec nevybavuju, mám je v mlze, fungovala jsem jako stroj. Brečet jsem například začala až tři roky poté, co Karel zemřel,“ popsala těžká léta po sebevraždě v rozhovoru pro iDnes.cz. 

Vendula Pizingerová po drsné dovolené v Rumunsku: Odlétá na babinec!

Video se připravuje ...

„Byla jsem pořád zavřená doma. Pamatuji si, jak jsem seděla na gauči, na sobě starý vytahaný svetr s dírou na rukávu, která se pořád zvětšovala, protože jsem do ní ve stresu nonstop dloubala. Takhle vypadaly moje dny. Bála jsem se, že o syna přijdu, že mi ho vezmou,“ řekla také. Tehdy se psalo, že malý Kuba tráví vešlerý čas s chůvou. 

S odstupem času Vendula vnímá, jak situace dolehla na syna. „Cítím vůči němu obrovský dluh. V roce a půl přišel nejen o tátu, ale na pár let i o mámu, hrozně to celé odnesl,“ dodala.

Vendula Pizingerová má po karanténě jasno: Rozvod, nebo porod?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.