Dámská módní jízda: Pizingerová prozradila tajemství své figury! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dámská módní jízda: Pizingerová prozradila tajemství své figury!

Vendula Pizingerová na tiskové konferenci  Deadia cosmetics, která představovala revoluční novinky v boji s celulitidou a stárnutím kůže
Vendula Pizingerová na tiskové konferenci Deadia cosmetics, která představovala revoluční novinky v boji s celulitidou a stárnutím kůže (Profimedia)

Jak to dělá, že pořád vypadá tak dobře? Na to se ptaly na dámské jízdě v módním butiku kamarádky Venduly Pizingerové (50). Prozradila, že si pomáhá elektronikou, totiž cvičením EMS. A má na to dokonce i vlastní trenérku, která za ní jezdí domů.

Za nejproblematičtější oblasti svého těla označila zadní partie, což (jistě náhodou) dala na vědomí všem kolem neonovou čepicí s nápisem: Bude prdel! „Ráda nosím klobouky, šátky a čepice,“ přiznala svou módní zálibu. V butiku návrhářky Martiny Pipkové Loudové (42) se potkala i s Eliškou Bártovou (32), manželkou Vaška Noida Bárty (42), nebo s Miluší Bittnerovou (45). Ta se pochlubila novým prstenem od manžela, který dostala jako dárek k Valentýnu. Ten pravý snubák ovšem dodnes nedostala, a to je více než tři roky po svatbě.

Vendula Pizingerová: Odtajnila, jak docílila obřího výstřihu! Musel zasahovat manžel

Video se připravuje ...

Co je EMS?

EMS je zkratka (Elektro-myo-stimulace) a během cvičení se provádí aktivita svalu, která pomocí slabých, ale velmi častých elektrických impulzů cíleně stimuluje nervy nacházející se pod kůží (ovládající příslušné svalové skupiny) a vyvolá se velmi efektivní stah svalu. Některé podobné přístroje známe z teleshopingu.

Vendula Pizingerová přiznala: Manžel sbírá parohy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
10. 4. 2023 • 22:19

Na svůj věk vypadá normálně, a pokud dělá ze sebou co píše, tak vypadá spíše hrozně.... to je ten bývalý chlast a kouření....ale jinak, ať si dělá co chce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.