Rozjetá máma Vendula Pizingerová (51): Co to má na hlavě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rozjetá máma Vendula Pizingerová (51): Co to má na hlavě?!

Vendula Pizingerová a dvojití oslava narozenin
Vendula Pizingerová a dvojití oslava narozenin  (instagram.com)

Pro někoho je pátek třináctého smolným dnem, ale pro Vendulu Pizingerovou (51) důvod k oslavě a hned dvojité. Třetí narozeniny měl mladší syn Pepíček a manžel Josef na dortu sfoukl 36 svíček.

Příchod mladšího syna si prezidentka Kapky naděje vysnila na narozeniny svého muže a povedlo se. Letos vyšly oslavy na pátek třináctého, což je v mnoha zemích považován za nešťastný den, ale pro jejich rodinu rozhodně ne. „Číslo 13 je v naší rodině šťastné, a tak ať to tak vydrží. Krásné narozeniny všem, kdo je dnes taky slaví, přát zdraví je to nejdůležitější a není to žádné klišé, je to myšleno upřímně,“ popřála máma Vendula.

Vendula Pizingerová na mole! V sexy modelu s obojkem šla jak profík

Video se připravuje ...

Oslavu uspořádala na zahradě jejich domu, kde byli i kamarádi nejmenšího oslavence. Nechyběl dort s marcipánovou postavičkou Spidermana a jménem Pepíček. Malý Josef dostal i obleček podle své oblíbení postavy z kreslených seriálů. Rozjetá Vendula se neudržela a látkovou helmu si nasadila na hlavu! „Kluci, všechno NEJ. Tak ty a ta fotka v zelený čepici s tykadlama je TOP. Tos nás tady pobavila,“ napsala jedna z jejích kamarádek k fotkám z oslavy.

Vendula Pizingerová je vždycky šik! Kolik utrácí za módu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květa Korchová
16. 10. 2023 • 06:26

Evidentně si oslavu nejvíc užívá infantilní maminka, která připravila Pepíčkovi kýčovitou oslavu. On sám byl jen oběť jak vidno z některých obrázků, kde nemá daleko k pláči...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.