Koncert k 85. narozeninám Karla Svobody (†68): OSLAVA BEZ VENDULY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Koncert k 85. narozeninám Karla Svobody (†68): OSLAVA BEZ VENDULY!

Co napsala Vendula Pizingerová k nedožitým narozeninám svého ex-manžela?
Co napsala Vendula Pizingerová k nedožitým narozeninám svého ex-manžela? (archiv)

Nádherný koncert protkaný melodiemi geniálního skladatele Karla Svobody (†68). Taková byla oslava Svobodových nedožitých 85. narozenin v Divadle Broadway. Byli tu všichni, jen manželka Vendula Pizingerová (51) chyběla.

Jeho hity zpívala celá plejáda hvězd. Lady Carneval, Tři oříšky nebo Asi do věží zpívali Daniel Hůlka (55), Marian Vojtko (50), Milan Peroutka (33), Michaela Gemrotová (37), Jitka Boho (32) a mnozí další. Byl tu také Svobodův nejstarší syn Petr (43), který o otci nedávno vydal třaskavou knihu Žít – Karel Svoboda. Právě jeho přítomnost byla důvodem, proč na oslavu nedorazila druhá skladatelova žena, které Petr nemůže přijít na jméno. Právě macecha podle něj může za to, že jejich manželství se skladatelem bylo dlouhá léta nešťastné.

Herec Saša Rašilov: Roli Karla Svobody (†68) v minisérii Iveta si vybojoval! Co vše pro to udělal?

Video se připravuje ...

Nezapomněla!

Vendula ale na Karla nezapomněla, alespoň na Instagramu sdílela dojemné vyznání. „Téma na román. Láska, emoce, genialita, osud, zkušenosti, vnímání, dar. Je mi moc líto, že ti nemůžu popřát k narozeninám tak, jak bych chtěla. Díky,“ napsala do nebe Svobodovi, s nímž má syna Jakuba (18).

Popelka Boho

Mezi účinkujícími doslova zářila. Jitka Boho zazpívala titulní písničku pohádky Tři oříšky pro Popelku. Ostatně jako Popelka Jitka opravdu vypadala. Na sobě měla nadýchané bledě modré šaty, v nichž připomínala skutečnou princeznu.

Jméno úspěšného skladatele Karla Svobody (*19.12.1938 Praha – †28.1.2007) není svázáno pouze s písňovou tvorbou předních českých zpěváků, ale také s hudbou k filmům domácí i zahraniční produkce či k televizním seriálům. V roce 1985 vydal Supraphon LP album právě s jeho hudbou z televizních seriálů Návštěvníci a Létající Čestmír.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
11. 3. 2024 • 19:38

Když bylo to manželství celá léta nešťastný tak proč se nerozvedl?Po smrti Kláry žádost o rozvod dal a pak ji stáhl.Proč?Jeho synátor Petr by měl navštívit psychiatra.Ať si udělá pořádek ve svý rodině.

hejhej
21. 12. 2023 • 10:09

Není se čemu divit. Chování mladého Svobody na pohřbu K. Svobody bylo trapné, stejné jako je on.

Jana Nováková
21. 12. 2023 • 09:01

Co by tam dělala když tam byl ten zmetek.Vendula za vším udělala tlustou čáru,má hezkou rodinu,spokojenej život a nenechá se rozhodit takovým věčným rejpalem,který ji to štěstí sprostě závidí.Už s tím věčným vzpomínáním je trapnej .Třeba napíše knihu o svým neutěšeným svazku.

Jana Nováková
21. 12. 2023 • 09:00

Co by tam dělala když tam byl ten zmetek.Vendula za vším udělala tlustou čáru,má hezkou rodinu,spokojenej život a nenechá se rozhodit takovým věčným rejpalem,který ji to štěstí sprostě závidí.Už s tím věčným vzpomínáním je trapnej .Třeba napíše knihu o svým neutěšeným svazku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.