Pizingerová v ohrožení života? Převrácené auto a pak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pizingerová v ohrožení života? Převrácené auto a pak...

Vendula Pizingerová s manželem a dětmi
Vendula Pizingerová s manželem a dětmi (instagram.com)

Luxusní hotely a pláže už dávno vyměnili za zážitky. Vendula Pizingerová (51) s manželem Josefem (35) si raději užijí dobrodružství. Letos vyrazili na cestu hned několika státy v terénním autě, ve kterém i přespávali. A to, co se někdy dělo okolo nich, na to rozhodně nezapomenou...

Výprava, jejíž členem je i malý Josífek, už stihla projet celé Rumunko, Bulharsko a Řecko. „Potkali jsme netopýry, medvědy, delfíny, pavouky, želvy a hady," vyprávěla Vendula pro eXtra.cz. Strach ale prý nemá. “Když jsem v přítomnosti mého muže, tak mám pocit bezpečí," vysvětlila.

Vendula Pizingerová: Odtajnila, jak docílila obřího výstřihu! Musel zasahovat manžel

Video se připravuje ...

Setkání s medvědem bylo obzvlášť vzrušující. Pizingerová z něj dokonce pořídila i záznam, který následně sdílela na svém Instagramu.

„Byli jsme také u jezera, kde je vyhlášené riziko výskytu potulných a agresivních psů. My jsme naštěstí žádné nepotkali,“ podělila se také. 

Je vidno, že Vendulu jen tak nic nevykolejí - ani problémy po cestě. „Dvakrát se nám převrátilo auto, tak jsme museli vyvažovat. Můžete se vám taky stát, že s autem někde uvíznete, ale byli jsme vybavení na všechno,“ svěřila se také. 

Vendula Pizingerová na mole! V sexy modelu s obojkem šla jak profík

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Helena K
28. 7. 2023 • 09:12

Na modelku se nehodí, háže rukama jako chlap, trochu jako chlap i vypadá. No nevím, chodit s dítětem někam, kde jsou možná agresivní toulaví psi... no vidím, že pro zajíčka udělá cokoliv. Je mi líto toho jejího syna, nevím, proč nejezdí s nimi, dobrodružství tohoto typu by se mu určitě líbilo. Proč někdy nejede nevlastní syn s otčímem.... něco tam skřípe. Ona je pro mě divná, ale to je můj pocit, přeji vše dobré ale nemusíme vědět o každém jejich prdu, proč? je to takové moooc bulvární...za Kapku naděje ale klobouk dolů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.