Krvavá válka o Kolečka graduje: Větší bizár je už jen Karlos a Lela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Krvavá válka o Kolečka graduje: Větší bizár je už jen Karlos a Lela

Internetem kolují vtípky o zranění Petra Kolečka, které mu způsobila Nesvačilová kuchyňským nožem.
Internetem kolují vtípky o zranění Petra Kolečka, které mu způsobila Nesvačilová kuchyňským nožem. (archiv Blesku, Instagram)

Denisa Nesvačilová (31) ukázala, že má pořádnou vyřídilku. Divokou hádku se scénáristou Petrem Kolečkem (37) ukončila až řezná rána na ruce. Zatímco Kolečko se snaží tvrdit, že šlo o nešťastnou náhodou, kdy Denisu chytil v afektu při vyklízení myčky za ruku, ve které zrovna držela kudlu, na internetu si celá aféra začíná žít vlastním životem. 

Kauzy, která připomíná něco mezi špatnou detektivkou a déčkovou telenovelou, se okamžitě chytil mistr satiry Tomáš Břínek, který vystupuje pod zkratkou TMBK, a okamžitě vytvořil koláž, kde bývalá partnerka režiséra, Aneta Vignerová (34), krájí salám. Nesvačilová, která mlsně číhá u pultu, se jí táže: „Můžu taky kolečko?“ Co do počtu lajků jde o jeden z nejpovedenějších vtípků. Větší fraška se ale rozpoutala poté, co se jej ani jedna ze zúčastněných dam rozhodla nenechat bez odezvy. 

„Zatím vaše nejlepší,“ okomentovala koláž Nesvačilová. Netrvalo dlouho a přibyl i komentář od Anety. „Nejen prsty,“ připsala pod příspěvek Vignerová. Je patrné, že se rivalita mezi oběma kráskami po zranění jejich sdíleného miláčka ještě více přiostřila.

Vyhublá Aneta Vignerová: Rozchod s Kolečkem jí dal zabrat!

Video se připravuje ...

Aby ne. Po provalení vztahu Nesvačilové a Kolečka si totiž režisér nasypal popel na hlavu a pokusil se o návrat k rodině, aby po pár týdnech opět otočil o 180 stupňů a zamířil zase k Denise. Ta je nyní stavěna do role úhlavního narušitele a dostává pořádnou sodovku i od okolí. 

„Většinou je fakt milé, když se ozve s pochvalou ten „zesměšněný“, protože má smysl pro humor. Ale vážně jste v situaci, kdy se to hodí? Vy máte teda žaludek,“ vzkazují jí fanoušci. „Jasně, zamiloval se, to se stane. Nevěra se stane. Ale když už se k té první vrátí, sype si popel na hlavu (veřejným prohlášením) a pak se ta milenka s nulovou hrdostí k němu zase nacpe, jsou všem akorát pro smích. Nehledě na to, že té Vignerové ublížili takhle dvakrát. Větší bizár lovestory je už jen Karlos a Lela,“ píše další. 

Aneta Vignerová na horách se synem a bývalou tchyní!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květoslava Velanova
31. 3. 2023 • 11:14

Nechápu, proč mladé ženy, celkem pohledné , nejsou schopny si najít k sobě volného muže bez závazků a brát dítěti tátu.

Renatka Skurkova
9. 3. 2023 • 01:05

Deniska je prostě k.... a, která se potřebuje zviditelnit. Sama, totiž není nikdo...

Renatka Skurkova
9. 3. 2023 • 01:04

Deniska je prostě k.... a, která se potřebuje zviditelnit. Sama, totiž není nikdo...

Renatka Skurkova
9. 3. 2023 • 01:03

Deniska je prostě k.... a, která se potřebuje zviditelnit. Sama, totiž není nikdo...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.