Nesvačilová skřípe zuby: Kolečko v posteli u Anety | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nesvačilová skřípe zuby: Kolečko v posteli u Anety

Kolečko v posteli Vignerové
Kolečko v posteli Vignerové (instagram.com, ara)

Propletený vztah Anety Vignerové (34), Denisy Nesvačilové (31) a Petra Kolečka (38) začíná nápadně připomínat dějovou linku známou ze snímku Chlap na střídačku. Zatímco na poslední akci se objevil po boku Denisy, svoje narozeniny strávil s Anetou - přímo v posteli. 

Vignerová se pochlubila na sociálních sítích videem, které zachycuje Kolečka zachumlaného vedle synka Jiříka v Anetině peřinách. Následně si svůj krok ale rozmyslela a příspěvek z Instagramu stáhla. Co stálo za tímto krokem, se přesně neví, lze se však domnívat, že Denisa o návštěvě Petra u Anety neměla tušení a Kolečko se rozhodl zbytečně nepřilévat olej do ohně. Jakékoli spojení s Anetou je totiž pro Denisu citlivé téma, které nedávno dokonce vyeskalovalo bitkou na nože, kdy Nesvačilová po ostré hádce přelétavého scénáristu pořezala.

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Jak to spolu mají?

Video se připravuje ...

Ačkoli modelka tvrdí, že je single a tento status si prý náležitě užívá, redakce eXtra.cz ji nedávno přistihla v domě Kolečka, kde už půl roku nebydlí. „Pár krátce po půl šesté odpoledne vyšel z Petrova domu, kde dříve bydleli všichni spolu, když byli ještě rodina. Nejdřív se venku objevil jejich syn Jiřík, pak Aneta, chvíli po nich přišel i Petr, který vynesl odpadky. Vypadalo to, že všichni půjdou na dětské hřiště, nakonec se ale zastavili v supermarketu a pak nasedli do autobusu a jeli na výlet,“ podali hlášení reportéři. 

Kdo s kým to tedy momentálně táhne, je složitý případ i pro detektivní agenturu. Dobře informovaný zdroj deníku Šíp ale tvrdí, že Kolečko pendluje mezi oběma kráskami. „Petr jim oběma lže, jak Denise, tak Anetě. Nerad bych to více rozebíral, ale co se u nich děje, je naprosto šílený. Petr neustále paří, je to jeden obří mejdan, a pak se to zvrtává ve velice nebezpečné hádky," potvrdil informátor. 

Nesvačilová o vztahu s Kolečkem a o Vignerové: Překvapivá slova!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
29. 3. 2023 • 15:04

Není mě jasné,co ty baby na tom Kolečkovi vidí ??

AHel
29. 3. 2023 • 13:43

Holky pošlete ho oba k vodě, je to psychopat a slaboch, co s ním!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.