Vignerová prolomila ticho: První slova po svatbě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Vignerová prolomila ticho: První slova i hejty po svatbě

Kolečko strávil den po svatbě s Anetou hned s Denisou?
Kolečko strávil den po svatbě s Anetou hned s Denisou? (Archiv Blesku)

Milostný trojúhelník, který donedávna zaměstnával nejen média, ale především scénáristu Petra Kolečka (39), má překvapivé rozuzlení. Aneta Vignerová (34) totiž obhájila titul vdané paní. Celou svatbu se navíc podařilo přes 10 dní držet v utajení - až do včerejšího dne. A patrně i před Denisou Nesvačilovou (31). Teď Aneta vůbec poprvé objasnila proč. 

„Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc. Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného,“ vysvětlila Vignerová prostřednictvím sociálních sítí ke svatbě, která se konala 16. března v Českém Krumlově. 

Vyhublá Aneta Vignerová: Rozchod s Kolečkem jí dal zabrat!

Video se připravuje ...

Událost překvapila nejen veřejnost, ale i nejbližší. Ještě nedávno totiž Aneta prohlašovala, že si užívá single život a nebude na něm nic měnit, též se vyjádřila, že nedává třetí šance. Nesvačilová mezitím stihla Kolečka pořezat při vyhrocené hádce, kterou měla odstartovat lascivní fotka Anety, aby následně mohla hrát hru na spokojený pár na Českém lvu. Krátce na to se vyjádřil dobře informovaný zdroj Šípu z okolí Kolečka, podle něhož to scénárista táhne s oběma. 

Není divu, že i první reakce okolí na svatbu, jsou dosti rozpačité. Zatímco jedni oslavují, že prstýnek Anetě už nikdo neodpáře a z celé několikaměsíční kauzy vyšla jako vítěz, jiní si z celé věci utahují. „Předpokládám, že Kolečko strávil svatební noc s Nesvačilovou,“ píší například Anetě do komentářů. Ta si z toho ale hlavu nedělá. 

„Vám, co mě zde dlouhodobě podporujete, děkuji a věřím, že mě podpoříte i nyní. Všem ostatním přeji, aby se snažili najít více tolerance a lásky, tak jako se snažíme my dva s Petrem…, “ vzkázala všem.

Aneta Vignerová na horách se synem a bývalou tchyní!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.