Důvod rychlé svatby odhalen: Vignerová má být podruhé těhotná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Důvod rychlé svatby odhalen: Vignerová má být podruhé těhotná

Aneta Vignerová bude nejspíš znovu chovat
Aneta Vignerová bude nejspíš znovu chovat (Instagram, archiv)

Blesková svatba Petra Kolečka (38) a Anety Vignerové (34) rozpoutala tsunami spekulací. Podle některých neověřených informací má být Aneta totiž podruhé těhotná...

To, že Kolečko půjde letos před oltář, bylo jasné. Mnozí ale očekávali, že si vezme Denisu Nesvačilovou (31), se kterou se v poslední době ukazoval ve společnosti a na udílení cen Český lev o ní měl mluvit jako o oficiální přítelkyni. Podle některých přátel dokonce Denisa avizovala, aby si 27. května zapsali do diáře datum, kdy se měla svatba konat. Nakonec ale stanula před oltářem Aneta, scénáristu si vzala 14. března, zcela v utajení a bez účasti rodin.

Vyhublá Aneta Vignerová: Rozchod s Kolečkem jí dal zabrat!

Video se připravuje ...

Svůj krok následně potvrdila na Instagramu slovy: „Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc. Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného."

Vzhledem k tomu, že redakce Expresu modelku načapala v Cafe-cafe se sestrou a povšimla si, že zatímco Markéta popíjela víno, Aneta měla na stole sklenici vody, načež se stejný scénář opakoval i později, kdy Vignerová sdílela fotku se sestrou, která si objednala Cosmopolitan, zatímco ona sama stále zůstala u nealka, je tu jistá možnost, že je modelka skutečně v očekávání. 

Aneta Vignerová a Petr Kolečko: Jak to chodí v domácnosti modelky a scenáristy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
4. 4. 2023 • 23:55

Prosím, vysvětlete mi někdo, co ty ženský na tom Kolečkovi vidí? Nezajimavej, malej, buď jsou ty ženský na palici nebo on!

Dianthos
3. 4. 2023 • 20:47

Oni se k sobě právě hodí. Poletující snílek, který neví co chce a protřelá modelka na sklonku kariéry, která naprosto ví, co chce.

Dianthos
3. 4. 2023 • 20:46

Vignerová spíš využila toho, že byl Kolečko ještě v šoku z hádky s Denisou a z pořezání. Proč by tak spěchali, že se musel ženit s rukou v obvazech? Proč utajování svatby? K čemu? Brali se kvůli Jiříkovi bez Jiříka? Většinou rodiče dětí chtějí mít ty děti na svatbě, protože to je ta rodina, která vzniká. Ale oni dítě odložili, aby se vzali v utajení bez rodičů, bez přátel? To je vážně divná obchodní transakce a ne svatba.
Vypadá jako velký "tlak na pilu", než se pořezaný Kolečko vzpamatuje.
Denisa by měla takového nevyrovnaného slabocha nadobro vytěsnit a najít si Chlapa. S tímto exemplářem by jí štěstí nečekalo.

pragver
3. 4. 2023 • 14:26

Babochlap Vignerová dosáhla svého, tak může být spokojená! Jestli s ním čeká dítě, tak to na něj zlomyslně políčila a teď se pro změnu bude zase všude předvádět s břichem! A prachy budou jenom sypat!
Rozhodně to není žádná chudinka ale vypočítavá mrcha. Oba dva jsou divní lidi !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.