Tajné dostaveníčko Nesvačilové a Kolečka: Godla promluvil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajné dostaveníčko Nesvačilové a Kolečka: Godla promluvil

Scénárista Petr Kolečko a jeho osudové ženy
Scénárista Petr Kolečko a jeho osudové ženy (archiv Blesku)

Ostřílený ženáč Zdeněk Godla (47) je se svou ženou už 23 let. Nováčka ve světě manželství, Petra Kolečka (39), přivítal hned několika cennými radami a samozřejmě do plánu nezapomněl zahrnout ani Denisu Nesvačilovou (31). 

„Ať to všude nevykecá, když jsou spolu. Ať to drží v tajnosti,“ radí Godla Kolečkovi podle TN.cz, jak se případně udržet v milostném trojúhelníku. Samozřejmě s notnou dávkou humoru a nadsázky, která je herci vlastní. 

Aneta Vignerová na horách se synem a bývalou tchyní!

Video se připravuje ...

Největší pozornost by měl věnovat právě své novopečené ženě Anetě, kterou si v naprostém utajení a k překvapení veřejnosti vzal 14. března. „Svojí manželce by měl pořád říkat 'ano' a pořád by ji měl chválit. Ať jí taky kupuje dárečky a pořád jí dává najevo, že ji má rád. Pak to bude klapat,“ podělil se Godla. Myslel ale i na Vignerovou. „Manželka by ho měla mít na uzdě a zakazovat mu ty věci,“ vyslal radu i na její adresu. 

Vyhublá Aneta Vignerová: Rozchod s Kolečkem jí dal zabrat!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Dianthos
6. 4. 2023 • 15:11

A o kom - čem by měli psát, aby to bylo pro Vás zajímavé?

Dianthos
6. 4. 2023 • 15:09

Evidentně příznivec Anety. Jaký má charakter nevíme. Když se s ní Kolečko rozešel a začal si s Denisou (která nevěděla, že Aneta si ještě dělá nějaké naděje, když vzala dítě a odjela s ním ke svým rodičům), tak asi věděl proč. Nikdo není dokonalý.
Podle rychlosti, s jakou se vzali, to vypadá, že Aneta pořezaného a šokovaného Kolečka rychle dotlačila k oltáři, než se stačí vzpamatovat. Pro ní to ukvapené manželství určitě žádná výhra není. Kolečko to v sobě ještě nemůže mít srovnané. Určitě Denisu stále miluje. A v této situaci vstupovat do manželství... Kdo to říkal, že obě ženy chodí na akce samy a Kolečko stále někde paří? To je tedy šťastný novomanžel. Zapíjí žal, že byl lapen?
Porod Agátky má ještě čas. A co nového se dozvíme, než se narodilo dítě. Kolečko je mnohem zajímavější téma.

Uživatel_5637216
5. 4. 2023 • 22:23

Přesně, já už z toho nespím, už mě ani nebaví sledovat počasí nebo pokles cen slunečnicového oleje v různých obchodech..... ale bez legrace přeju všem účasníkům klid, bez přítomnosti bulváru...

Uživatel_5637216
5. 4. 2023 • 22:22

Aneta je krásná žena, laskavá, hodná a není žádná hysterická a cholerická nána. To, že si vzala otce svých dětí, resp. Jiříčka a zjevně, čeká-li či bude čekat, tak je to v pořádku. Pan Kolečko má sice fajn scenaristické nápady, ale jinak je nevyzrálý. On dozraje, a pak si snad uvědomí, jakou ženu má vedle sebe. Aneta je opravdu mimořádná - a myslím, že by pan Kolečko nerozdýchal, kdyby od něj odešla ona.... ne on od ní, ale ona od něj.... o té druhé slečně se bavit nechci, myslím, že je bulvářem potrestaná až až, na všech fotkách přímo visí na panu Kolečkovi, ale ta její slepá zamilovanost pomine...a možná si zpětně uvědomí, co to znamená se dát do kupy se zadaným mužem... ale to je jedno..... přejme všem hodně štěstí, ať jsou manželé Kolečkovi spokojeni a děti povahově spíše po mamince, a slečně Denise, aby se nikdy v životě nedostala do pozice paní Anety, protože ona by to peklo nezvládla, jí přeju taky všechno nejlepší. A AHA už se spíše směřujte na porod Agátky, ne? Má to za pár, holka naše....

miroslava13
5. 4. 2023 • 17:56

tyhle tajtrdlíci nikoho nezajímají. proč o nich furt píšete....jsou to komedianti a vy jim to pořád žerete.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.